ŞOC în Lumea Medicală! La doar 3 săptămâni, însărcinată cu gemeni.

Putem spune că este incredibil dar foarte adevărat! O fetiţa de doar 3 săptămâni a fost diagnosticată ca fiind însărcinată cu gemeni, sarcina descoperită şocându-i pe medicii de la spital. Conform celor scrise de mirror.co.uk, fetuşii pe care îi purta fetiţa în pântec, erau deja formaţi, aceştia prezentând mâini, picioare, intestine şi coloană vertebrală, unul cântărind 15 grame iar celălalt 10 grame.

În momentul descoperirii acestei sarcini, s-a dispus îndepărtarea lor prin operaţie ghirurgicală, ceea ce s-a şi întâmplat. Operaţia a fost un succes. Acest caz s-a întâmplat în China, fiind unul foarte rar, fiind posibil o dată la o jumătate de milion de naşteri. Medicii care au participat la complicata operaţie au declarat că, nu au mai întâlnit un asemenea caz în timpul carierei lor, dar conform statisticilor din lumea medicală s-au mai întâlnit 200 de astfel de cazuri la nivel mondial.

Din ce cauză se descoperă asemenea anomalii încă nu se ştie cu certitudine, dar medicii presupun că ar avea legătură cu multitudinea de avorturi pe care o femeie le face în cursul vieţii. Sursă articol.