Vezi MONSTRUL dezastrului nuclear prins în apele de lângă Fukushima. Galerie Foto!

Oamenii de ştiinţa au anunţat imediat după explozia nucleară de la centrala din Fukushima, că într-un timp nu foarte îndepărtat se vor vedea şi efectele iradierii nucleare. De curând, pescarul japonez, Hiroshi Hirasaka a încremenit la propriu, când a scos din apele insulei Hokaido, un monstru marin cu aspect înfricoşător.

Cei de la publicaţia The Sun, l-au şi recomandat pe monstul capturat, pentru rolul principal din viitoarea peliculă despre monştrii marini ce se va filma la Hollywood. Pescarul a recunoscut specia de peşte ca fiind un peşte lup, doar că acesta este diferit de ceilalţi peşti, datorită înfăţişării foarte hidoase. Un peşte lup poate ajunge la o lungime de 115 cm şi cel mult 15 kg, doar că cel prins are aproape 2 m şi o gură imensă, ce poate cu uşurinţa să înghită un copil.

După cum se ştie, în anul 2011 a avut loc în zona Fukushima un mare dezastru nuclear, iar apele insulei Hokaido se află foare aproape zona aceasta. Anul trecut, în zona Cernobîlului, loc bine cunoscut pentru o altă explozie nucleară de proporţii, s-a descoperit o specie de peşte (somn), ce avea dimensiuni impresionante faţa de ceilalţi peşti din aceeaşi specie. Vor mai urma cu siguranţă în viitor şi alte descoperiri ce ne va impresiona, toate fiind puse pe seama iradierii nucleare. Monstrul descoperit acum, nu va fi cu siguranţă ultimul….

monstrul 2Sursă articol.