Ai probleme cu INIMA sau hipertensiunea ? Află cum le poţi ţine sub control!!

Pentru a evita ca hipertensiunea arterială  creeze probleme, apelaţi la un leac cunoscut de milenii şi recomandat şi în prezent de către chinezi, anume tinctura de usturoi.

Aceasta se prepară din 50 g căţei de usturoi, tăiaţi în bucăţi mici şi lăsaţi la macerat în 250  ml alcool de 60 grade, pentru zece zile. Puneţi recipientul într-o cameră întunecoasă şi răcoroasă, iar pentru uniformizarea extractului, agitaţi zilnic sticla. După zece zile, soluţia se strecoară printr-un tifon împăturit şi se toarnă într-o sticluţă ce se poate închide ermetic. În fiecare dimineaţă se iau câteva picături de tinctură, dizolvate într-un pahar cu apă, pe stomacul gol.

În cazul meu, tratamentul a dat rezultate după doar trei săptămâni, dar l-am continuat timp de mai multe luni.

A afirmat, Paula Frîncu din Giurgiu.