OMENIREA se va SCHIMBA, vor urma ANI GREI cu RĂZBOAIE, EPIDEMII şi schimbări ale climei

De sute de ani, omenirea caută cu ardoare să afle ce se va întâmpla în viitorul nostru. În mijlocul Asiei, mai precis în deşertul Mongoliei dar şi în munţii Tibetului există o legendă care circulă de ani de zile printre cei ce locuiesc în acele locuri. Legenda este magnifică şi se referă la minunatul tărâm Agartha, o lume misterioasă ce este localizată în interiorul Pământului, realizată din peşteri imense şi care în zilele noastre s-ar afla sub ţinuturile înalte din centrul Asiei. Lumea subterană ar avea intrări subterane ultra-secrete şi este populată de vechi triburi care îşi duc viaţa în secret şi în zilele noastre.

Profeţia este prezentată şi susţinută de fiecare dată de un Rege al lumii, ce spune că pământul va fi invadat de păsări şi animale, conform ediţiei online lovendal.ro. Profeţiile acestui cunoscut Rege, au fost făcute cu sute de ani înainte şi conform lui, tragediile vor începe să se realizeze acum, în timpurile noastre. În afară de aceste profeţii mai puţin cunoscute, există si cele ale lui Nostradamus, acesta avertizându-ne că la toamnă, mai precis, în ziua de 25 noiembrie, se va întâmpla ceva groaznic pentru omenire.

Conform scrierilor lăsate de Nostradamus, lumea îşi va răni sufletele prin necredinţă, indivizii ce alcătuiesc omenirea vor fi însetaţi de sânge şi se vor duşmăni între ei. Va începe un război ce nu se va mai termina şi în care vor fi angrenate mai multe popoare ale lumii, apoi va urma foamete, boli şi un mare cutremur. Lumea tuturor popoarelor va migra dintr-un loc în altul, marile oraşe ale lumii vor fi cufundate în flăcări iar noţiunea de „familie” va dispărea.

Mai grav este că iubirea şi credinţa vor dispărea, iar în urma unui război de aproximativ 20 de ani, popoarele ce formează lumea subpământeană din Agartha vor ieşi la suprafaţă şi vor conduce lumea cea nouă. Pentru anul 2015, Nostradamus a prevestit una dintre cele mai incredibile profeţii, iar spre sfârşitul lunii noiembrie vor avea loc cele mai mari dezastre naturale, conflicte armate, boli crunte terminate de un cutremur foarte puternic ce va fi localizat în Statele Unite ale Americii şi care va distruge statul California.

Important la Nostradamus şi la scrierile lui este că mai mult de 65% dintre aceste preziceri s-au adeverit, fapt ce ne poate pune un mare semn de întrebare nouă, celor ce încă mai putem să schimbăm ceva prin credinţă şi iubire de semeni. Sursă articol.