ATENŢIONARE pentru OMENIRE – Se doreşte instalarea Guvernului Mondial care să conducă miliarde de drogaţi

Ne temem de Apocalipsă, zilnic citim despre semnele venite de la Divinitate, care ne anunţa numai lucruri rele. Interpretarea semnelor este făcută de către experţi în care cu greu credem. Valorile umanităţii sunt în pericol făra ca noi oamenii să ne dăm seama. Astfel, putem să spunem că Apocalipsa vine mai repede decât ne aşteptam. În mass-media internaţională circulă o ştire care ne poate da fiori numai la simpla ei lecturare, sensul ei fiind acela că Organizaţia Naţiunilor Unite s-ar pregăti să solicite ţărilor membre să pună capăt „războiului împotriva drogurilor” şi să dezincrimineze folosirea şi posesia tuturor substanţelor ilegale.

guvernul mondial

De curând a apărut o postare foarte interesantă pe site-ul Virgin, al cărui proprietar este, Richard Branson, unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri britanici, în care se face referire la faptul că i s-a arătat un raport al Oficiului ONU pentru Droguri şi Criminalitate (UNODC) care schimbă radical viziunea organizaţiei în legătură cu stupefiantele, informează întreaga presă britanică. Afaceristul Richard Branson susţine că ar fi vorba de un document care nu a fost „încă dat publicităţii” şi care a fost trimis sub embargo mai multor organizaţii media din întreaga lume.

Branson susţine că a făcut acest anunţ temându-se că ONU „va ceda în faţa presiunilor şi nu va duce la capăt acest proiect important”. Ineditul proiect are la bază realitatea că, roboţii vor prelua mult din munca de producţie şi nu mai este nevoie de oameni pentru prestarea de servicii, astfel populaţia lumii trebuie decimată. Guvernul Mondial se va instaura în sediul ONU şi va guverna peste miliarde de drogaţi în agonie, criminalitatea va cunoaşte o recrudescenţă fără precedent, iar sfârşitul omenirii aşa cum o ştim va fi aproape. Dacă toate acestea se vor adeverii, viitorul omenirii va arăta la fel ca cel din filmele de groază, unde decimarea omenirii este principalul subiect al unei noi ere ce nu o vrem înfăptuită. Aceasta s-a dorit a fi o ATENŢIONARE pentru OMENIRE – Viitorul ne va da răspunsul cât de curând… Sursă articol.