În noaptea de Haloween, a făcut dragoste cu un străin crezând că este soţul ei

Nu este o farsă pusă la cale de cineva, această poveste s-a întâmplat de curând în străinătate. Un cuplu şi-a propus să se distreze la „maxim” în noaptea de Haloween. Şi-au pregătit din timp costumele, iar în momentul când trebuia să se pregătească de petrecere, pe doamnă a apucat-o migrena. Soţul nu a mai dorit să meargă la petrecerea organizată, motivând că fără soţia lui, seara va fi una ratată.

sex in masina1

La insistenţele iubitei, acesta a fost convins să se îmbrace pentru a merge totuşi la evenimentul mult aşteptat. Din respect pentru soţia sa, s-a îmbrăcat şi a plecat singur. După o oră de somn, soţia rămasă singură acasă s-a trezit cu bună dispoziţie şi fără cumplita durere de cap, moment în care a hotărât să se îmbrace şi să meargă la petrecerea organizată. Toate bune, numai că aici şi-a văzut soţul îm plină acţiune, roind în jurul femeilor şi distrându-se la maxim. Tocmai de aceea, soţia a intrat în jocul soţului şi în numai câteva minute, au ajuns pe bancheta din spate a maşinii, unde au făcut dragoste cu o pofta nebună.

Ineditul este acela că, niciunul dintre ei nu şi-au dat măştile jos, soţia fiind convinsă sută la sută, că cel cu care a făcut dragoste este soţul ei. Imediat s-a întors acasă şi s-a bagat în patul conjugal, prefăcându-se că doarme. Spre dimineaţă soţul a ajuns acasă, fiind întrebat de soţie cum s-a distrat. Răspunsul acestuia a fost devastator pentru ea, el afirmând că a fost la petrecere, dar fiind foarte plictisitor, s-a întors acasă şi a mers la subsolul casei, unde a rămas toată noapte să joace cărţi cu prietenii, iar costumul de Haloween i l-a împrumutat celui mai bun prieten, despre care se ştia că este un mare cuceritor şi nu putea şă-şi piardă noaptea cu ei. În concluzie, soţia făcuse dragoste cu cel mai bun prieten al soţului său, fără ca aceasta să-l recunoască. Sursă articol.