Şi ROMÂNII vor fi OBLIGAŢI. Italia a legalizat montarea de microcipuri subcutanate pentru toţi cetăţenii.

În lume exista până acum doar două ţări care obligau „legal” ca cetăţenii lor să poarte microcipuri subcutanate. Prima ţară a fost America, iar a doua ţară a fost Elveţia. Italia, este a treia ţară care a anunţat oficial că, începând din anul 2016, nou-născuţilor li se vor monta microcipuri subcutanate. În conformitate cu legea actuală, şi românilor care locuiesc în Italia li se va implanta cipul subcutanat, iar copiii vor fi primii vizaţi, relatează portalul de ştiri a1.ro.

“Micro-chip subcutanat obligatoriu, în circa doi ani o să îl aibă toată populaţia Italiei. Pentru început vor fi nou-născuţii, după care, într-un an, măsura se va aplica tuturor”, a declarat primul-ministru italian Matteo Renzi.

Se ştie că, în Italia sunt peste 1 milion de români, iar măsura de microcipare ar putea sa îi afecteze şi pe aceştia. În lege se prevăd şi sancţiuni pentru cine refuză implantarea microcipului, iar în primă fază se va aplica o amendă de 3000 de euro sau închisoare până la şase luni. Prima ţară care a introdus această măsură este SUA, sub pretextul Legii Comisiilor Militare. Momentul hotărâtor a fost 11 septembrie 2001, după tragedia atentatelor de la New York. Sursă articol. Sursă foto.