CUTREMURĂTOR! O MAMĂ şi-a ajutat fiica să MOARĂ. Află şi tu motivul ei…

Acest caz incredibil i-a înmărmurit pe toţi cei care au aflat povestea lor. Este vorba despre o familie din Marea Britanie, care au avut de luat, cea mai grea hotărâre din viaţa lor, aceea de a se decide dacă fetiţa lor va muri sau mai poate trăi. Nancy Fitsmoris s-a născut cu foarte multe probleme grave de sănătate: era oarbă cu hidrocefalie, meningită şi septicemie, iar din această cauză ea nu putea să meargă, să mănânce sau să bea apă. Problemele de sănătate nu se ameliorau deloc, iar cu trecerea timpului se agravaseră atât de mult, încât trebuia să i se administreze morfină sau ketamină, pentru a i se ameliora durerile extrem de mari.

Mama sa, Charlotte era conştientă de durerea fiicei sale, iar fetiţa ei de doar 12 ani suferea atât de tare încât a luat hotărârea vieţii ei. Charlotte a depus în instanţă o cerere prin care cerea ca fetiţa ei să aibă parte de o moarte onorabilă. Tatăl fetiţei Nancy, a făcut apel şi la spitalul unde s-a născut aceata pentru ca să fie spijiniţi în luarea deciziei lor.

„Fiica mea nu mai este fiica mea. E doar o umbră. Lumina ochilor ei este plecată, mi se rupe inima când o văd plină de durere”, a declarat mama ei.

Cererea depusa in instanţa a fost aprobată imediat, acest fapt constituind o premieră, datorită faptului că un copil care respiră singur a primit permisiunea de a muri onorabil.

„Dragostea şi devotamentul mamei sunt evidente. Poate ca acum câţiva ani, Nancy a avut ocaia să se bucure de viaţă. Dar acum nu mai poate, a mai spus cu inima îndurerată, judecătorul King. Copilul ţipa de durere toată ziua.” Ultimile zile ale fetiţei erau din ce în ce mai dureroase, „Plângea mereu de durere. Am sufletul distrus, nu am putut să o ajut, chiar şi asistentele medicale au plâns. Vreau ca fiica mea să moară cu demnitate, în timp ce o ţinem de mână.”

După 14 zile de la acceptarea deciziei de către instanţa de judecată, Nancy a murit înconjurată de cei dragi.

„Nancy a vrut să asculte păsările şi copiii. Ultima ei zi de viaţa a fost cea mai dificilă din viaţa mea. Mi-e dor de fata mea în fiecare zi şi o rog să mă ierte, dar eu ştiu că acest lucru a fost cel mai bine pentru ea. Viaţa mea nu va mai fi niciodată la fel”, a mai declarat mama fetiţei.

Sursă articol. Sursă foto.