Profeţii despre România ale Părintelui Ilarion Argatu: „Omenirea va trăi atunci timpurile cele de pe urmă”

„Omenirea va trăi atunci timpurile cele de pe urmă”, ne-a spus cu durere Părintele Ilarion Argatu

În anul 1999, în ziua de 11 mai, trecea în nefiinţă Părintele Ilarion Argatu de la Mănăstirea Cernica. La înmormântarea sa au fost prezenţi mii de oameni, împreună cu Arhiepiscopi cunoscuţi tuturor celor credincioşi. Printre multele cuvinte rostite în memoria sa, IPS Pimen Suceveanul, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor a declarat printre altele că „prin multele sale rugăciuni, foarte mulţi oameni bolnavi s-au vindecat de diferite boli sufleteşti sau trupeşti”. Părintele Ilarion Argatu era foarte iubit de credincioşi iar aceştia aşteptau întotdeauna profeţiile făcute de el.

Printre multitudinea de profeţii făcute, acesta a prezis lucruri nu tocmai bune despre viitorul ţării noastre. Conform dezvaluitorul.ro, una dintre profeţiile sumbre începea aşa: „Vin vremuri foarte grele, pentru că s-a împuţinat credinţa în rândul tuturor”, a dorit să avertizeze Părintele Ilarion Argatu, unul dintre cei mai cunoscuţi duhovnici din ţara noastră. Totul se va întâmpla în ziua când, o mare catastrofă se va abate asupra ţării noastre şi nu numai. Peste tot va fi pustiu iar jumătate din capitala României se va găsi sub dărâmături. El am mai văzut că o jumătate din Bucureşti va avea clădirile dărâmate, iar celaltă jumătate este în picioare, cu toate că străzile sunt goale, nevăzând nicio persoană în profeţia sa.

Străzile vor fi pline de maşini frumoase şi de lux dar fără oameni în ele. Nimeni nu este pe stradă şi nimănui nu-i trebuiau bunurile rămase intacte. Viziunea continuă cu faptul că, oraşele şi satele sunt pustii iar câmpiile sunt verzi şi frumoase. A mers printre casele oamenilor, ba chiar a intrat într-una dintre ele care avea poarta deschisă, iar pe sobă încă mai fierbea mămăliguţa. Lângă sobă era un şorţ şi haine de femeie, iar pe scaune se găseau haine bărbăteşti, semn sigur că oamenii stăteau la masă în momentul catastrofei. Părintele Ilarion Argatu a rămas mirat despre liniştea de mormânt şi de pustiul oamenilor.

Din zona Galaţiului şi până în vârful Moldovei, acesta a întâlnit cam şapte oameni, toţi fiind îmbrăcaţi în straie albe şi la distanţă de sute de kilometrii unii de alţii. Viziunea se întinde până în Rusia, unde locurile erau arse, chiar dacă erau munţi sau câmpii, iar clădirile erau dărâmate ca după cutremur. Sărăcia si lipsa banilor va face ca oamenii să-şi vândă sufletul pentru haine si hrană. Lumea va ajunge să se duşmănească, iar mila şi dragostea vor dispărea definitiv. În cele din urmă, oamenii nu vor mai avea frică de Dumnezeu şi interesul pentru bani şi înmulţirea averilor va fi primordial.

Omenirea va trăi atunci timpurile cele de pe urmă. Această profeţie a fost publicaţa în cartea „486 de răspunsuri duhovniceşti la întrebările credincioşilor”. În anul 2006, când s-au împlinit 7 ani de la trecerea în lumea celor drepţi, trupul acestuia a fost deshumat, iar credincioşi aflaţi la slujbă au observat că trupul Părintelui era intact. Articol preluat de pe ro.blastingnews