Filmul care a emoţionat milioane de oameni. Ce au filmat părinţii unei fetiţe de 2 anişori

Familia Kathryn şi Caleb Whitt, din Seneca, Carolina de Sud, în seara de diminică, au dus-o la culcare pe fetiţa lor de numai 2 anişori. Fiind foarte grăbiţi, aceştia au uitat să spună rugăciunea pe care o făceau în fiecare seară, împreună, relateaza cei de la CNN. Părinţii fetiţei s-au grăbit să deschidă televizorul, pentru a nu pierde meciul echipei lor preferate de fotbal american.

„La un moment dat, am auzit sunete dinspre monitorul copilului. Când mi-am dat seama despre ce era vorba, am început să filmez ecranul monitorului cu telefonul mobil”, spune Kathryn Whitt, care este educatoare în oraşul unde trăiesc.

Atenţia de la meciul de fotbal le-a fost distrasă imediat de fiica lor care la doar doi ani, începuse să spună singură rugăciunile. Pe filmare se observă cum fetiţa se grăbeşte să-şi spună rugăciunile de seara, tot ritualul durând cam 20 de secunde. Dar în această noapte, ea a petrecut un pic mai mult timp. Pe înregistrarea video, se vede cum încearcă să-şi amintească toate persoanele pentru care trebuie să se roage, iar Sutton doreşte să-i rostească pe toţi cei importanţi pentru ea, de la bunică, părinţii şi până la celebrul Moş Crăciun. Kathryn Whitt a reuşit până la urmă să filmeze ultimile două minute ale rugăciunii.

„Am fost surprinsă să văd că la vârsta ei s-a gândit să se roage pentru toate aceste persoane dragi ei” a spus mama fetiţei.

La sfârşitul celor două minute înregistrate, Sutton îşi termină rugăciunile, amintindu-i din nou pe părinţii ei şi apoi spune clar, AMIN!

Videoclipul a fost încărcat pe YouTube, apoi postat pe Facebook, unde s-a răspândit foarte repede. Părinţii fetiţei sunt bucuroşi şi totodată emoţionaţi de mesajele frumoase pe care le-au primit de la oameni necunoscuţi. „Ne-au spus că am ajuns la inimile lor”, spun cele mai multe mesaje primite. Sursă foto. Sursă articol.