Accident GRAV în Germania: Două trenuri s-au ciocnit frontal. Sute de răniţi şi morţi. FOTO / VIDEO

În această dimineaţă, în Landul Bavaria din Germania, s-a produs un grav accident feroviar. Din primele informaţii transmise pe fluxurile de ştiri, mai multe persoane au murit şi peste o sută de oameni sunt răniţi în urma coliziunii frontale a două trenuri de pasageri. Cele două trenuri implicate în coliziune aparţineau firmei private Meridian, companie care deţine mai multe trenuri de pasageri. Din datele transmise de publicaţia germană Bild, există cel puţin 4 morţi şi aproximativ 150 de răniţi.

tren 1

Poliţia germană a declarat că, 15 răniţi sunt în stare critică, iar 40 sunt în stare gravă. Răniţii aflaţi în stare critică au fost preluaţi de elicoptere, iar cei grav răniţi au fost preluaţi de ambulanţe sosite la faţa locului.

Imediat după ce a fost anunţat accidentul, autorităţile au trimis elicoptere de salvare pentru preluarea răniţilor. De asemenea, zeci de ambulanţe au
fost trimise pentru a salva răniţii şi a-i transporta la spitalele din zona respectivă. De asemenea, poliţia a informat că mai multe vagoane ale unuia dintre trenuri care a deraiat au sărit de pe şine şi s-au răsturnat în urma impactului cu celălalt tren.

ruta_accidentul_33617900

„Acesta este cel mai mare accident feroviar petrecut recent în Germania, în această regiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Stefan Sonntag, pentru agenţia Assocated Press.

Sursă articol.