O italiancă de 90 ani era abuzată sexual de o badantă româncă

Majoritatea româncelor care ajung în Italia se angajează ca badante. Foarte multe familii italiene le oferă acestora, şansa la a doua viaţă, cu un salariu decent şi posibilitatea unei pensii pentru anii munciţi în casele lor. Dintre aceste românce fără să se generalizeze, se poate spune că există şi badante care încalcă bunele maniere şi ajung în spatele gratiilor. Româncele de acest gen au adus celorlalți cetățeni români din străinătate numai deservicii. Românca o fotografia pe bătrâna asistată în anumite ipostaze pornografice, apoi punea fotografiile pe un site de socializare.

Conform celor de la infoalert.ro, bătrâna de 90 de ani era supusă în fiecare zi celor mai groaznice umilințe din viața ei. Cei de la gazetaromanească.com, relatează că bătrâna era abuzată de îngrijitoarea româncă în propria ei casă. Fiind de o răutate inimaginabilă şi lipsită de orice scrupule, badanta româncă îi făcea poze nonagenarei, poze unde se vedea că românca o atingea în anumite zone intime şi apoi le încărca pe un site de socializare unde era obligatorie înregistrarea. Din cauza vârstei înaintate, femeia nu știa ce se întâmplă cu ea și mai ales nu se putea apăra.

Utilizatorii site-ului de socializare, au fost şocați de ipostazele în care apărea femeia, şi au început să povestească despre trauma femeii, din poze
observându-se ca aceasta nu făcea pozele din plăcere ci pentru că era obligată. Povestea bâtrânei a ajuns în atenţia autorităților italiene. Oamenii legii au mers în casa bătrânei pentru a verifica teribila poveste, au luat calculatorul româncei și au reușit să intre pe pagina respectivă și să vadă toate fotografiile.

Din dovezile adunate de poliţişti s-a putut face dovada unui adevărat abuz sexual ce trebuia obligatoriu pedepsit. Pe lângă acuzația de viol, româncei i s-au adăugat alte două capete de acuzare, astfel că în momentul de față românca mai este acuzată și de de rele tratamente, dar și de violarea confidențialității. Cazul bătrânei de 90 de ani umilite de către badanta româncă este în plină anchetă, iar după terminarea acesteia, românca riscă să își petreacă mulți ani în spatele gratiilor din închisoare. Sursă articol.