Profeţiile Babei VANGA se ADEVERESC: În 2016, Europa va fi INVADATĂ de musulmani

BABA VANGA a ajuns pe prima pagină a tuturor ziarelor din lumea întreagă, după ce, odată cu trecerea timpului „profeţiile” ei se adevereau. Bulgăroaica Oarbă sau „Nostradamus din Balcani” cum a mai fost numită de mass-media internaţională, a făcut de-a lungul vieţii (peste 50 de ani de carieră), predicţii care s-au adeverit atât de mult încât şi astăzi bulversează omenirea. Iată căteva dintre ele:

– a spus lumii că cel de-al 44-lea preşedinte al Statelor Unite va fi afro-american, dar a menţionat că acesta va fi şi „ultimul preşedinte”.
– ea a prezis atacurile teroriste de la 11 septembrie şi tsunami-ul din 2004, şi a vorbit înainte de moarte şi de apariţia Statului Islamic.
– în 1989, bătrâna ar fi spus că “doi fraţi americani” vor fi atacaţi de “două păsări de oţel”, astfel a prevăzut doborarea turnurilor gemene din 9/11.
– a avertizat că Europa va fi invadată de musulmani extremişti în anul 2016.

Potrivit express.co.uk, ea a vorbit despre un „mare război musulman” care va începe odată cu Primavara Arabă, se va desfăşura în Siria şi se va încheia cu stabilirea unui califat în 2043, al cărui epicentru se va afla la Roma, scrie aktual24.ro.

– ea a spus că Europa va „înceta să existe” începând cu finalul anului 2016, iar continentul va rămâne pustiu. Teoriile conspiraţiei care, bineînţeles, susţin previziunile bătrânei, subliniază faptul că Statul Islamic s-a apropiat deja de Europa prin coloniile sale din Libia şi Siria.

Bătrâna a murit în anul 1996, la vârsta de 85 de ani şi a făcut sute de predicţii în cariera sa lungă de 50 de ani.

Cele mai importante din profetiile acesteia incepand de anul acesta pana in 3797

2016: Musulmanii vor invada Europa care va inceta sa mai existe asa cum e in momentul de fata. Campania de cucerire va dura ani de zile, timp in care va avea loc o mare migratie iar batranul continent va ramane pustiu.

2028: Oamenii vor ajunge pe Venus, in cautarea de noi surse de energie.

2033: Nivelul apei va creste iar calotele glaciare se vor topi (lucru care deja se intampla).

2043: Transformarea Europei in califat islamic va fi aproape completa. Capitala va fi la Roma. Economia va inflori sub noua oranduire musulmana.

2066: America va incerca sa recucereasca Roma si sa o redea crestinatatii.

2076: Comunismul se va intoarce in Europa, dar si in restul lumii.

2084: Natura va renaste (nu este prea clar ce anume vrea sa spuna aceasta profetie)
2100: Un soare artificial va lumina si partea intuecata a planetei (inca din 2008, savantii lucreaza la crearea unui soare artificial bazat pe fuziune nucleara)

2130: Cu ajutorul extraterestrilor, omenirea va putea sa traiasca in mediul acvatic.

2170: seceta globala majora.

2187: Eruptiile devastatoare a doi vulcani vor fi oprite.

2201: Temperaturile vor scadea dramatic

2262: Planetele isi vor modica usor orbitele Marte va fi amenintat de o cometa.

2354: Un accident produs la soarele artificial va genera si mai mult seceta.

2480: Doi sori artificial vor intra in coliziune iar Pamantul va ramane in intuneric.

3005: Un razboi pe Marte va schimba traiectoria planetei.

3010: O cometa va lovi Luna. Pamantul va fi inconjura de un inel de roci si cenusa.

3797: Pana atunci, tot ce exista pe Pamant va pieri. Totusi civilizatia umana va fi atat de avansata din punct de vedere tehnologic incat va putea sa-si ia catrafusele si sa se mute intr-un alt sistem stelar.

Sursă articol.