Nu este o glumă. Dumnezeu a fost dat în judecată.

Judecătorii şi procurorii au adeseori parte de plângeri cât se poate de bizare, care întrec orice imaginaţie. Unul dintre cele mai ciudate cazuri este al lui Marian Ercuţă din Galaţi.

”Reclamantul” L-a chemat în judecată pe Cel de Sus, fiind nemulţumit de viaţa sa. Bărbatul consideră că a pierdut ani buni din viaţă căutându-şi un loc de muncă şi negăsind jobul perfect pentru el, a sfârşit prin a face ceva ce nu îi place. Cea mai mare nemulţumire a lui Marian este aceea că nu a reuşit să-şi găsească jumatatea până la vârsta de 43 de ani, iar pentru acest lucru, principalul vinovat ar fi Dumnezeu. Din acest motiv, Marian îşi caută dreptatea în instanţă.

Gălăţeanul este primul român care L-a chemat pe Dumnezeu în instanţă, chiar dacă până acum au urmat şi alte cazuri similare. Desigur, judecătorii şi procurorii au respins cererea bărbatului, considerându-o ridicolă.

O altă „victima” a lui Dumnezeu, este un deţinut care a făcut o plângere împotriva Lui, pe care l-a acuzat de trafic de influenţă şi înşelăciune. Deţinutul din Timişoara spune că a făcut un contract cu Dumnezeu, chiar la botez, şi anume că EL s-a angajat să îl ferească de necazuri, în schimb deţinutul oferindu-i multe rugăciuni. Cum Dumnezeu nu s-a ţinut de promisiune şi a ajuns la închisoare, acesta l-a dat în judecată pentru înşelăciune, trafic de influenţă şi primirea de foloase necuvenite. Sursa stire Sursa foto