Cel mai frumos fotomodel al Turciei s-a aruncat de la etajul blocului unde locuia, atacată fiind …

Una dintre cele mai frumoase femei din Turcia s-a aruncat de la balconul blocului în care locuia împreună cu iubitul ei. Aceasta era fotomodel şi se numea Gulay Bursali (20 de ani). Conform celor de la ediţia online The Sun, tânăra s-a întors acasă însoţită de iubitul ei, medicul Engin O, iar în faţa uşii apartamentului închiriat erau aşteptaţi de doi bărbaţi, fiind vorba chiar de agentul imobiliar şi de prietenul acestuia, pe motiv că aveau de luat nişte lucruri din locuinţa pe care le-o închiriaseră cu puţin timp în urmă. Din declaraţiile tânărului medic, cei doi bărbaţi au reuşit să pătrundă în apartamentul lor, l-au atacat pe medic după care au reuşit să-l lege, inclusiv la gură cu un căluş, lăsându-l pe jos în sufragerie, după care au mers în dormitor să o botjocorească pe Gulay Bursali.

Din relatările presei din Turcia, nu reiese că tânăra ar fi fost violată deoarece expertiza medico-legală nu a fost finalizată până în acest moment. Din spusele iubitului medic, acesta a observat că iubita lui a scăpat din mâinile atacatorilor şi a fugit pe balcon, în pielea goală fiind. În acel moment, mai mulţi martori au observat cum fotomodelul striga după ajutor din balcon, apoi Gulay Bursali a trecut pe partea cealaltă a balustradei, ameninţând că se aruncă în gol dacă cineva se atinge de ea.

Speriaţi, cei doi agresori au încercat să o salveze, numai că tânăra nu a mai realizat asta şi s-a aruncat în gol de la etaj.

„Am fost trezit în plină noapte de ţipetele fetei după ajutor, dar mai întâi am crezut că era o farsă, o păcăleală de 1 aprilie. Apoi, dându-mi seama că era ceva serios, am ieşit la balcon şi am văzut o tănără goală ce atârna în gol, ţinăndu-se de marginea balustradei, în timp ce un bărbat tocmai se aplecase să o ajute. În acel moment, fata a ţipat tare de tot să nu o atingă, să nu o tragă în interior, lăsând, totodată, să-i scape marginea balustradei din mâini, astfel încât, în clipa următoare, am văzut-o prăbuşindu-se în gol, cu un ultim ţipăt de groază. La înălţimea de la care căzuse, nu mai avea niciun rost să chem salvarea, aşa că am telefonat la poliţie, că doar după poliţie tot strigase cu disperare biata fată”, îşi aminteşte terifiat un martor ocular.

Imediat după evenimentul tragic au sosit la faţa locului organele de poliţie care au început să investigheze cazul, acesta fiind iniţial o sinucidere prin aruncare de la mare înălţime. După ce mediul imobilizat în sugragerie a fost găsit de poliţişti şi a povestit ceea ce se întâmplase de fapt acolo, organele de anchetă au schimbat încadrarea din sinucidere în tentavivă de omor. Ancheta continuă iar cei care o cunoşteau pe frumoasa Gulay Bursali nu cred nici acum că aceasta nu le va mai înfrumuseţa viaţa cu zâmbetul ei angelic. Sursă articol.

https://www.youtube.com/watch?v=NCiQa-qzHlI&feature=youtu.be