A găsit un CUIB de ŞERPI când planta cartofi în grădină. Ce a făcut cu ei este INCREDIBIL

Femeia este din Daghestan, republica autonomă rusă, cu o populaţie majoritar musulmană şi se numeşte Sagibat Islammagomedova. Aceasta a fost fotografiată în timp ce a distrus un cuib de şerpi din grădina ei. Într-o zi se afla în propria grădină, împreună cu fiul ei şi dorea să planteze cartofi. În timp ce mergea prin grădină a auzit un şuierea puternic şi imediat a văzut la 2 metri de ea un cuib de şerpi. Fără să stea prea mult pe gânduri aceasta a început să-i omoare pe toţi, aceştia fiind în număr de 80.

După ce i-a omorât s-a fotografiat cu ei şi i-a postat pe un site de socializare, iar în scurt timp pozele au devenit virale. Problema este că fotografiile au fost văzute şi de un grup de biologi ruşi care au fost indignaţi de ceea ce au văzut, relateaza lifenews.ru Se spune că şerpii ieşiseră din cuib la soare pentru a se încălzi şi nu făceau niciun rău proprietarei grădinii, ba din contră, şerpii se hrăneau cu rozătoare şi în acest fel ocroteau culturile agriicole din grădina proprietarei.

Din cauza faptului că şerpii au fost ucişi fără milă, Sagibat Islammagomedova se aşteaptă ca rozătoarele să se înmulţească şi bineînţeles să-i fie afectate toate culturile agricole din grădina ei. Sursă articol stirileprotv.ro

femeie

gaura