Un ŞOFER român făcea trafic de persoane în Marea Britanie. Vezi unde îi ascudea pe refugiaţi.

Tânărul prins de poliţie era un şofer român şi conducea un autovehicul frigorific cu ajutorul căruia adusese ilegal în Marea Britanie, un număr de 23 de imigranţi, relatează ediţia Western Daily Press.

Conform celor relatate de publicaţia mai sus menţionată, imigranţii au fost descoperiţi pe data de 16 aprilie, în urma unui control pe autostrada M4, în apropiere de Chippenham, Wiltshire, în sud-vestul Angliei.

Șoferul, în vârstă de 26 de ani, a fost reținut sub suspiciunea de implicare în trafic ilegal de imigranți în Marea Britanie și riscă pedeapsa cu închisoarea. 21 dintre imigranți au fost, de asemenea, ridicați de polițiști.

Personalul de pe ambulanță a declarat că doi dintre cei care călătoreau în interiorul camionului frigorific fuseseră foarte afectați de temperatura scăzută și au fost duși la spital. În urma încercărilor tot mai frecvente de trecere a graniţelor de către imigranţi, poliţia din Regatul Unit a intensificat controalele la camioanele care nu aparţin statului englez, tocmai pentru a fi depistate asemenea ilegalităţi pe care sunt dispuşi să le facă unii şoferi care încearcă în acest mod să-şi sporească veniturile proprii. Sursă articol ziarulromanesc.net Sursă foto.