Șocant! Părinţii i-au rupt piciorul fetiţei lor de trei ori pe zi timp de patru luni!

Jackie Moravek ( 28 de ani) și Matt Moravek ( 31 de ani) au trecut prin clipe cumplite, fiind nevoiți să-i rupă piciorul fetiței lor de trei ori pe zi timp de patru luni, ca să evite amputarea din cauza unei afecțiuni rare de care suferă micuța.

Elsie Moravek, o fetiță de patru ani din Michigan, s-a născut cu o deficiență rară focală a femurului proximal, ceea ce înseamnă că piciorul ei stâng era deformat și mai scurt decât cel drept. Medicii le-au spus părinților ei că au trei opțiuni pentru fiica lor: fie să-i amputeze piciorul, fie să-i pună proteză sau să-i lungească piciorul cu 11 centimetri prin ruptură.

Soții Moravek dorindu-și ca Elsie să fie un copil normal, au decis să aleagă varianta cea mai dureroasă, dar care să îi ofere un viitor fără probleme copilei. Astfel, Elsie a fost supusă la chinuri cumplite, piciorul fiindu-i rupt de 300 de ori în patru luni, mai exact de trei ori pe zi, prinzându-l în șuruburi speciale, reușind astfel să-i lungească acesteia piciorul cu peste 10 cm, așa cum trebuia.

„Ne-am întrebat dacă suntem prea cruzi să o supunem pe fiica noastră la această procedură și dacă se merită, însă știam că aceasta e decizia corectă. Ne-am dorit ca Elsie să aibă cea mai bună viață posibilă”, a declarat mama micuței.

Procesul extrem de dureros pentru copilă a dat astfel roade, însă, din păcate, Elsie va mai fi supusă la aceeași procedură și când se va opri din creștere și va atinge înălțimea completă, peste câțiva ani.  Sursa știre Sursa foto