Și-au dezgropat fiica, la o zi după înmormântare, pentru că auzeau țipete.

O familie din Honduras a stârnit panică într-un cimitir, după ce a decis sa spargă cavoul în care se afla îngropată fiica lor. Aceștia s-au dus în plina zi, în cimitir, pentru a afla dacă fata mai trăiește sau nu.

Neysi Perez ar fi murit în urma unui infarct, conform spuselor familiei, potrivit Daily Mail. Aceasta a fost găsită inconștientă.

Familia susține că a auzit țipete din interiorul coșciugului și că tânăra s-ar fi „trezit la viață”.

„Am pus mâna pe mormântul ei și am auzit zgomote în interior. Apoi i-am auzit vocea, țipa după ajutor. Totul s-a întâmplat la o zi după ce am înmormântat-o, nu mi-a venit să cred, am fost extaziat” a povestit tatăl femeii pentru Mirror.

Rudele ar fi găsit urme de zgârieturi pe interiorul capacului și buricele degetelor ei ar fi fost vineții, de la lovituri.

Îngrijitorul cimitirului spune că soțul tinerei a venit plângând la el și l-a rugat să îl ajute cu deshumarea. „Plângea, era isteric și voia să o dezgroape. În scurt timp, toată familia s-a năpustit la mormânt, să vadă „miracolul”. După ce au scos-o pe tânăra, familia a dus-o la spital, unde a fost examinata de un medic legist.

Deși medicul a făcut toate procedurile pentru o resuscita pe tânără, nu s-a întâmplat niciun miracol și tânăra a fost declarata moartă. Medicii sunt de părere că de fapt, femeia a suferit un atac de panică violent, care i-a oprit inima pentru o scurtă perioadă.

Însă, o altă teorie ar fi că fata de 16 ani a suferit un atac de cataplexie, care i-a blocat sistemul muscular și a făcut-o să cadă la pământ. Apoi tânăra ar fi murit după ce a fost îngropată, din cauza lipsei de oxigen.  Însă, rămâne neclar ce s-a întâmplat cu fata și de ce s-a ajuns la aceasta situație bizară.

În final, tânăra a fost îngropată la loc, spre durerea familiei. Sursa știre  Sursa foto