A trebuit să aleagă între a-şi salva MAMA sau SOŢIA. Ce a făcut până la urmă?

Într-o zi, un bărbat din China a fost nevoit să facă alegerea vieţii lui. Acesta consta în faptul că trebuia să aleagă între a-şi salva soţia sau mama, când inundaţiile au lovit satul în care locuia.

Totul era groaznic, satul era în pericol de a fi inundat în proporţie de 100% şi la radio se anunţa faptul că 130 de oameni au murit şi încă 110 sunt declaraţi dispăruţi în urma unei inundaţii cauzate de o furtună puternică ce a lovit provincia Hebei din China, conform ediţei online arq.ro citând sursa frip.ro

Bărbatul, pe numele său Gao Fengshou, a fost trezit de către soţia sa pentru a-l avertiza că inundaţia devenea din ce în ce mai ameninţătoare şi cei doi, împreună cu copii şi tatal lui, se aflau în pericol de a muri înecaţi dacă nu căutau o metodă de a se salva.

Imediat, bărbatul în vârstă de 39 de ani a decis să-şi abandoneze soţia şi familia pentru a merge de urgenţă să-şi salveze mama care locuia în cealaltă parte a localităţii în care aceştia îşi trăiau viaţa. A ajuns cu greu la locuinţa mamei sale şi în cele din urmă a reusit sa-si salveze mama, dar din cauza situaţiei nu a reuşit să se reîntoarcă imediat la ceilalţi membrii ai familiei care au rămas acasă fără ajutor.

După mai multe ore, timp în care apele au început să se retraga, bărbatul foarte îngrijorat a putut ajunge acasă. Soţia, cei doi copii şi tatăl său se aflau în sigurantă pe acoperişul casei. Femeia care până acum fusese soţia lui şi mama copiilor săi, s-a simţit tradată de soţul ei şi a decis să-l părăsească.

Ea i-a luat pe cei mici şi a părăsit satul în care locuiau, neînţelegând alegerea făcută e fostul ei soţ într-u moment critic de viaţă şi de moarte.

Sursă foto. Sursă articol: portalul de informaţii arq.ro