Povestea ŞOCANTĂ şi REALĂ despre o tânără care s-a îndrăgostit de tatăl ei. Ea a pus STOP relaţiei, DE CE?

Zilnic citim poveşti reale despre cei de lângă noi. Unele sunt credibile, altele mai puţin, dar toate sunt pline de poveţe bine de ţinut minte.

Povestea unei tinere din Vancouver, Canada, a  facut rapid inconjurul internetului dupa ce aceasta a dezvaluit mai multe aspecte socante din viata ei. Tanara, acum in varsta de 27 de ani, a scris o carte in care a povestit cum a ajuns sa se simta atrasa si sa se iubeasca cu tatal ei biologic, scriu cei de la lumealuioliver.ro citand sursa dailymail.co.uk

Natasha Rose Chenier, o tanara de 27 de ani, din Vancouver, Canada, si-a impartasit povestea mai mult decat socanta. Si-a descoperit tatal biologic pe cand avea 19 ani si s-a indragostit de el. Mai mult decat atat, atractia sexuala dintre cei doi – tata si fiica – a fost atat de mare incat au ajuns sa faca sex oral. “Am facut sex oral de cateva ori, desi de fiecare data ma simteam ingrozitor de rau, ma uram, eram dezgustata de ceea ce am facut si ma duceam la baie sa vomit”, povesteste tanara.

Mama Natashei a avut o relatie pasagera cu tatal acesteia, pe cand avea 19 ani. Barbatul a “iesit” rapid din viata femeii cand aceasta l-a anuntat ca este insarcinata, asa ca Natasha nu a stiut de el pana cand a mai crescut. Cand avea 17 ani a inceput sa-l caute si a facut aranjamente sa se intalneasca. A cucerit-o din prima clipa, povesteste Natasha, pentru ca o rasfata cu mese scumpe in oras: “Cand l-am vazut pentru prima data mi-am dat seama ca aveam aceeasi postura.

Dupa ce am mai vorbit la telefon am realizat ca avem foarte multe lucruri in comun”. Apoi a inceput sa se simta atrasa de el din punct de vedere sexual si dormea in patul lui cand se intalneau: “Eram deopotriva socata si inspaimantata, dar n-am vorbit cu nimeni despre asta. Nici macar cu el. Speram sa ma duc acasa si sentimentele sa dispara”. Nu s-a intamplat asta, dimpotriva. Sentimentele deveneau din ce in ce mai puternice.

“In 2009, cand l-am vazut ultima data, aveam 21 de ani. Am aflat atunci ca atractia sexuala era reciproca, iar tata mi-a spus ca si-a dorit sa faca sex cu mine din prima clipa cand m-a vazut. Suna incredibil totul. Dar, credeti-ma, este atat de real si de intens tot ce s-a intamplat. Dorintele sexuale fata de tatal meu cresteau pe zi ce trece si erau ca o vraja intunecata aruncata asupra mea. N-am fost doar victima seductiei tatalui meu, ci si victima propriilor mele dorinte sexuale. M-am simtit rusinata. N-am avut cu cine sa vorbesc, n-am stiut cum sa-mi gestionez sentimentele”, povesteste Natasha.

Dupa ce a avut mai multe raporturi sexuale orale, Natasha s-a decis sa plece definitiv. Nu s- a mai intors niciodata sa-si vada tatal. Inca incearca sa-si revina dupa tot ceea ce s-a intamplat. A facut terapie si chiar a scris o carte despre experienta ei.

In timpul terapiei, Natasha a aflat ca exista atractie sexuala genetica si ea se poate manifesta intre rudele care nu se cunosc. Atractia sexuala genetica apare in 50% dintre cazurile in care rudele se intalnesc pentru prima oara la varsta adulta. Emotiile puternice sunt transformate in dorinte sexuale. Totusi, nu toate dorintele sexuale se sfarsesc prin raporturi sexuale.

Sursa foto. Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul lumealuioliver.ro