Un UNCHI le-a lăsat MOŞTENIRE un GARAJ dărăpănat. Când s-au dus să facă curăţenie, au rămas muţi de UIMIRE. Ce au găsit acolo?

Orice om visează măcar odată în viaţă că cineva le va lăsa o mica avere ascusă pe undeva prin ungherele misterioase ale unei încăperi prafuite si putin umblate. Da, acest lucru s-a întâmplat cu adevărat si de avere a avut parte doi fraţi. Iată povestea reală:

In 2009, doi frati din Newcastle, Marea Britanie, au mostenit prin testament, din partea unui unchi indepartat si excentric, un garaj abandonat. Doctorul Harold Carr a murit la 89 de ani si a lasat intreaga sa avere rudelor, scriu cei de la kromania.ro

In ultimii ani ai vietii, Harold devenise un singuratic si, desi familia stia ca a fost pasionat de masini in timpul vietii, nu banuiau ce a ascuns in garaj. „Era un zvon ca are un Bugatti, dar nimeni nu stia daca e adevarat sau cat ar valora”, a povestit unul dintre nepoti.

Cand nepoata si nepotul lui Carr au mers sa faca curat in garajul mostenit, au fost surprinsi sa descopere ca zvonul era adevarat. Unchiul lor detinuse, intr-adevar, un Bugatti, dar nu orice model, ci era cel mai celebrul model al companiei: Bugatti Type 57S Atalante, fabricat in 1935.

57S Atalante e considerat cel mai frumos Bugatti din istorie si a fost fabricat in serie limitata, de doar 43 de exemplare, de fondatorul marcii. Carr l-a cumparat in 1955 si l-a tinut in garaj din 1960, cand i-au expirat actele.

Alaturi, in garaj se afla si un Aston Martin de colectie.

Dupa cativa ani, timp in care Bugatti-ul a fost reconditionat si restaurat, familia a vandut masina pentru o suma exorbitanta; 4 milioane de dolari.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul kromania.ro