A postat pe Instagram o poză şi Internetul a luat foc! Mulţi au fost oripilaţi, după ce şi-a dat jos o bretea de la rochie, la masă în public

Tânăra se numeşte Naomi Covert şi este jurnalist la postul american ABC News. Aceasta e fost surprinsă să vadă că, o fotografie de-a ei postată pe reţeaua de socializare Instagram, a devenit virală şi mai toată lumea vorbea de ea. De unde a plecat problema? În fotografia postată era Naomi Covert stând la masă, la o nuntă, având cu ea şi copilul care era sugar, scriu cei de la kanald.ro

Fiindu-i foame micuţului, aceasta şi-a dezvelit sânul şi i-a dat de mâncare copilului. Tânăra şi-a explicat gestul ca fiind unul normal, ea fiind de origine germană, nunta era în Germania, iar alăptarea în public nu este o infracţiune, ci mai degrabă o normalitate.

„Bunica mea a alăptat, mama mea a alăptat. Am cinci fraţi şi ne-a alăptat pe toţi, ele sunt modelele mele”, a povestit ea.

„Alăptezi? Bravo, dar dacă erai la nunta mea te rugam ca te acoperi”, i-a scris un utilizator nemulţumit de atitudinea ei, în timp ce altcineva i-a sugerat că era mai bine dacă alegea o cameră retrasă pentru asta.

Totuşi, majoritatea covârşitoare a celor peste 1100 de comentarii au lăudat-o pentru decizia ei: „Nu e nimic mai frumos ca o mamă care îşi alăptează copilul. Felicitari”.

Iată fotografia catalogată de mulţi ca fiind indecentă…

Citeste continuarea si mai multe informatii interesante pe portalul kanald.ro