Traian Băsescu şi-a anunţat demisia din PMP, pe pagina de Facebook.

Aşa cum ne-a învăţat de mai mult timp, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu comunică cu cei care îl îndrăgesc, pe pagina lui de Fecebook, iar de acolo, toţi sunt la curent cu deciziile importante pe care acesta le are de făcut.

De curând, Traian Băsescu a anunțat într-o postare pe pagina sa de socializare că renunță la șefia Partidului Mișcarea Populară, scriu cei de la huff.ro

„Sincer cred că mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou şi mi-am încheiat şi misiunea politică în fruntea Partidului Mişcarea Populară.
În 2014 Partidul Mişcarea Populară a reuşit să intre în Parlamentul European.
La legislativele din 2016 Partidul Mişcarea Populară a reuşit să intre în Parlamentul României . Există o osatură sănătoasă a partidului, pe care o nouă generaţie de politicieni să poate să construiască un partid puternic.
Eu consider că de azi, începând cu reluarea lucrărilor Parlamentului, mi-am încheiat mandatul în funcţia de preşedinte al PMP şi voi declanşa imediat procedurile de predare a ştafetei către cei care trebuie să preia responsabilitatea evoluţiei partidului. Să avem zile bune.

PS-să nu înțelegeți greşit, voi rămâne senator PMP şi membru al acestui partid, dar cei care vor conduce partidul pentru alegerile din 2019-2020 trebuie să-l preia de pe acum. Chiar evoluţia politică din ţară, cere oameni noi”, a scrie Băsescu. Sursă foto.