Au murit la doar 4 minute DISTANŢĂ. Povestea incredibilă de VIAŢĂ, a unui CUPLU de OAMENI FERICIŢI!

Este greu sa vorbeşti despre oamenii care nu mai sunt, dar povestea lor de viaţă ne este exemplu pentru toti ceilalţi si pentru totdeauna. Cu doar ceva timp în urmă, relaţia de dragoste a unui cuplu din Marea Britanie a făcut înconjurul lumii. Vera şi Wilf Russell au fost căsătoriţi mai bine de şapte decenii şi au încetat din viaţă la doar patru minute distanţă, scriu cei de la realitatea.net

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 75 de ani, iar la scurt timp după logodnă, Wilf a fost trimis la luptă în al Doilea Război Mondial. Acesta s-a întors teafăr acasă şi imediat după s-au căsătorit. Apropiaţii cuplului spun că erau foarte uniţi şi nu au stat nici măcar o noapte separaţi.

Problemele au apărut în viaţa loc în urmă cu puţin timp, din cauza formei grave de demenţă de care suferea Wilf, ajungând astfel să nu-şi mai recunoască soţia. Acesta a fost internat într-un azil pentru bătrâni. Devastată de vestea dură pe care a primit-o, stare de sănătate a Verei s-a înrăutăţit, la scurt timp fiind internată şi ea.

Wilf a încetat din viaţă în azilul pentru bătrâni, iar la patru minute după el şi-a dat şi Vera ultima suflare.

„Am fost un cuplu pe cinste, nu?”, au fost ultimele cuvinte ale Verei, potrivit Dailymail.

Cei doi au avut împreună 3 copii, 5 nepoţi, 7 strănepoţi şi 2 stră-strănepoţi.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul realitatea.net