Scotland Yard cauta sa recruteze 80 de detectivi, la Londra! Ce conditii trebuie indeplinite?

Vrei sa devii detectiv?! Scotland Yard recruteaza! Nu trebuie sa ai studii de specialitate sau experienta in acest domeniu. Iata toate detaliile!

Daca pana acum Scotland Yard isi recruta detectivii din randul politistilor, de aceasta data a lansat o campanie de recrutare din randul publicului. Politia londoneza se confrunta cu un deficit de anchetatori si spera ca prin acest proces de recrutare sa atraga cat mai multi candidati, cu profiluri cat mai diferite.

Potrivit bbc.com, in prima runda de recrutare (31 Mai – 3 Iulie) Scotland Yard doreste sa recruteze aproximativ 80 de detectivi. Daca procesul se va dovedi un succes va mai exista o alta campanie de recutare si in toamna anului 2018.

Ce conditii trebuie indeplinite? Candidatii trebuie sa detina diploma de studii superioare si sa fi locuit in Londra cel putin trei ani din ultimii sase. De asemene, candidatii vor fi supusi unor evaluari, teste, exercitii si interviuri, iar cei admisi vor urma cursuri de instruire timp de 2 ani.

Salariul initial va fi putin sub 30.000 de lire sterline pe an. Mai multe detalii cu privire la procesul de recrutare gasiti aici: news.met.police.uk

Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul de informatii despre romanii din strainatate, angliamea.ro