ATENŢIE! Un MESAJ extraterestru ne avertizează despre eclipsa de soare din 21 august 2017

Astăzi, 21 august, o eclipsă de Soare va întuneca Pământul pentru câteva minute. Evenimentul este consemnat într-un cerc dintr-un lan de grâu din Anglia și este însoțit de un presupus mesaj extraterestru, scriu cei de la stirideultimaora.net

În urmă cu câteva zile, mai precis în data de 17 august, a fost descoperit un desen ciudat într-un lan de grâu din Sutton Hall, așezare din apropierea Aeroportul Southend din Londra.

Desenul este de-a dreptul misterios, pentru că înfățișează eclipsa de Soare care va avea loc mâine seară. Mai mult de atât, această eclipsă este așezată în vârful unui turn piramidal, pe care sunt inscripționate numeroase simboluri.

Specialiștii s-au deplasat la fața locului pentru a analiza desenul în cauză și au descoperit mai multe anomalii. În jurul cercului au descoperit un soi de energie electromagetică, numită „vortex de plasmă ionizată”. Această formă de energie mai este cunoscută şi ca aşa-numitele „globuri de foc”, care sunt capabile de fenomene privite ca imposibilităţi de ştiinţa modernă: ele trec prin materia solidă (cum ar fi prin pereţi de cărămidă sau prin
sticlă) sau plutesc prin aer împotriva vântului. Ştiinţa contemporană nu ştie de unde provine această formă de energie şi care sunt legile după care ea se manifestă.

Pornind de la acest aspect incredibil, care în general se regăsește în zona tutor cercurilor din lanuri, există ufologi susțin că nu a fost realizat de mâna omului, ci probabil de o forță necunoscută, adică un OZN.

Mesaj extraterestru?

Chiar dacă originea desenului nu poate fi elucidată, există totuși numeroase controverse cu privire la mesajul din acest desen. Nimeni nu poate spune cu exactitate ceea ce semnifică dar au fost emise mai multe păreri.

Unele voci susțin că extratereștrii, care au realizat acest cerc, doresc să ne furnizeze informații prețioase cu privire la această eclipsă. Singura problemă este că aceste informații sunt codate într-un limbaj necunoscut.

O altă ipoteză sugerează că este vorba despre o transmisie, care va fi emisă în timpul eclipsei. Dar de ce atunci și nu în alt moment?

De partea cealaltă, poate fi vorba despre impactul pe care această eclipsă îl va avea asupra conștiinței noastre, scrie Collective-evolution.com.

Farsă sau adevăr?

Cu toate aceste dovezi și studii, comunitatea științifică preferă totuși în continuare să dea credibilitate unor farsori, pentru că în acest fel ea „se spală pe mâini” și nu mai este nevoită, în imensul ei orgoliu prostesc, să recunoască faptul ca fenomenul este un adevărat mister pentru omul obișnuit.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirideultimaora.net