Şi-a dorit să fie la modă şi a început să plângă cu lacrimi de culoare MOV! Doctorul i-a dat un verdict GRAV – pierderea parţială a vederii

Tanara Catt Gallinger este din Canada si a ajuns sa impartaseasca tuturor de pe retelele de socializare, greseala pe care a facut-o, cu gandul ca nimeni nu va mai trece prin ce a trecut si ea, scriu cei de la portalul kanald.ro

Catt este pasionata de tatuaje, iar intr-o zi s-a decis sa-si tatueze globul ocular pentru a-si completa look-ul excentric, dar nu si-a imaginat niciodata ca asta o va costa vederea.

Imediat dupa ce si-a colorat albul ochiului stang in mov, tanara de 24 de ani a observat ca din ochi ii curge un lichid mov. Starea ei s-a agravat si a merg la spital iar medicii de acolo i-au prescris steroizi pentru alinarea simptomelor.

Cu toate ca lua tratamentul prescris de doctor, in tot acest timp, substanta mov s-a concentrat in zona corneei, provocandu-i dureri si orbire partiala.

Dupa ce a cheltuit sute de dolari pe medicamente, starea ei nu s-a schimbat iar medicii i-au spus ca vederea i-a fost afectata ireparabil si ca, da nu o va pierde in intregime, va vedea ca prin ceata.

Priveste cum arata ochiul fetei acum:

Cititi mai multe informatii interesante pe portalul kanald.ro