ŢEAPĂ de 780.000 de euro? O tânără româncă din Gorj a decis că FARMECUL iubitului ei italian, mai BĂTRÂN cu 33 de ani, s-a terminat odată cu BANII

Povestea italianului Francesco Thelia a început în urmă cu doi ani de zile, la Milano, atunci când acesta şi-a condus pe ultimul drum soţia şi a rămas singur şi supărat. Din neant, a apărut în viaţa lui o frumoasă gorjeancă ce i-a încălzit sufletul plin de suferinţă. A început o frumoasă poveste de dragoste, bazată în special pe vacanţe de lux şi dragoste nebună. Totul a ţinut până într-o zi când BANII s-au terminat, scriu cei de la  stirilekanald.ro

Nu a fost un impediment de nerezolvat pentru Francesco, deoarece a reuşit să-şi vândă o propietate, după care a apelat la multele bijuterii rămase de la fosta lui consoartă.

Aşa au trecut aproximativ doi ani de zile, ani cu adevărat frumoşi şi plini de fericire, pentru italianul îndrăgostit lulea de frumoasa noastră româncă.

Astăzi s-a ajuns la judecată, de ce? Odată ce acesta a rămas fără bănuţi, românca a decis să plece în România, părăsindu-l. Italianul a venit imediat în România împreună cu avocata sa, şi a deschis un proces în care o învinuieşte pe româncă de faptul că l-ar fi înşelat cu suma de 780.000 de euro.

Tânăra din Gorj se apără spunând: „casa era pe numele meu. Nu are niciun drept să-mi ceara banii de pe casă. Mi-a făcut acte pe casă!”

Oana Anghel, avocata italianului: „a avut o relaţie apropiată cu aceasta tânăra doamnă din Gorj. Îşi făceau confidenţe, trăiau împreună. Înteleg de la domnul italian că această doamnă trăia la el în casă.”

În cursul scurtei relaţii, italianul a făcut tot ce a putut să-şi mulţumeasca partenera. I-ar fi transferat, spune el, mari sume de bani, după ce ar fi vândut o casă în Italia. Şi-a răsfăţat iubita şi cu o excursie în Dubai, iar când banii s-au terminat i-a oferit si bijuteriile familiei.

Francesco Thelia: „I-am dat foarte mulţi bani, bijuterii de la soţia mea (n.r. sotia lui decedata).”

Italianul susţuine că aproape doi ani a durat relaţia lor. Într-o zi, bâtrânul s-a trezit fără tânăra care-i inveselea bătrâneţea. Atunci a tras linie şi a calculat cât cheltuise, adică aproximativ 780.000 de euro.

Numai că tânăra l-a luat pe NU în braţe….

„Aţi avut o relaţie cu acest domn?
-Nu, nu, nu! şi nu vreau să intru in amanunte!”

Contactată telefonic, Oana Anghel, avocata italianului a declarat: „suntem pregătiţi să formulăm o plângere penală în faţa Parchetului din Gorj. Avem suficiente dovezi pentru că, de fapt, discutăm despre înşelăciune.”

Dacă tânăra nu are să-i dea banii înapoi, italianul spune că ar putea exista o altă soluţie – O vrea pe româncă înapoi, să locuiască din nou împreună…

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirilekanald.ro