Şi-a GĂSIT nevasta GOALĂ în braţele PRIMARULUI. Ca să scape, SOŢIA are o scuză INCREDIBILĂ

Povestea bărbatului din Vaslui este una cu totul incredibilă, datorită scuzei găsite de soţia lui, ca să scape de acuzaţia de adulter. Mai bine spus, bărbatul a observat ceva schimbat la soţia lui şi o bănuia că ar avea o relaţie cu edilul din comună.

Foarte supărat, Ion Costin a declarat celor de la libertatea.ro următoarele:
“Am suspectat eu ceva, aşa că duminică m-am dus acasă pe ascuns. Am văzut maşina Primăriei la poartă, aşa că mi-am dat seama imediat că e ceva necurat. M-am descălţat să nu fac zgomot şi am intrat tiptil în casă. I-am găsit în bucătărie, în fapt! Primarul, în fundul gol, şi soţia, la fel!”, povesteşte cu amărăciune vasluianul care a sperat până în ultima clipă să fie o neînţelegere.

Cei doi amorezi s-au speriat şi au plecat fiecare unde a apucat.

“Primarul a fugit cu pantalonii în vine în maşină, iar soţia, goală, a luat-o la fugă prin porumbul din spatele casei. De atunci nu s-a mai întors acasă”, a mai spus Ion.

Femeia susţine, însă, că a fost violată după ce a adormit subit în patul conjugal.

“Am spălat toată ziua covoare şi m-am udat, aşa că m-am dus în casă să mă spăl, să mă schimb. După aceea, m-am aşezat pe pat şi am adormit. Deodată m-am trezit cu primarul peste mine şi chiar atunci a apărut şi bărbatul meu”, se scuză Maricica.

Maricica are 49 de ani, iar primarul comunei, Gheorghe Poede este în varsta de 75 de ani.

Sursă articol: antena3.ro