Ce zodii vor avea cel mai mult de câştigat în anul 2018

Printre zodiile privilegiate în 2018 se numără Racul, Balanța și Scorpionii.

Astfel, Racii vor avea un an bun, în special din punct de vedere financiar, banii fiind atrași de nativii din zodia Rac în 2018. Și pe plan sentimental, Racii vor avea parte de multe satisfacții. Și Balanțele vor avea multe satisfacții financiare, iar la capitolul dragoste vor trăi un rollercoaster emoțional. Astrele le vor fi favorabile Scorpionilor în 2018. Jupiter le va aduce glorie, statut social, reputație, recunoșterea meritelor și a muncii depuse în ultimii ani.

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

În 2018, Berbecii vor fi protagoniștii celui mai mare eveniment astral din acest an. Uranus, planeta renașterii, îi va părăsi și va pleca din domiciliul lor pe 15 mai 2018 în Taur, casa banilor. Astfel, toate cunoștințele acumulate în ultimii ani le vor fi de folos în demersurile financiare pe care le vor inițializa în următorii 7 ani.

În prima parte a anului 2018, Berbecii vor avea parte de noi provocări la locul de muncă, iar aceste eforturi vor fi răsplătite financiar.

În prima parte a anului 2018, ar fi bine să te concentrezi pe ascensiunea profesională, proiectele de grup și planurile tale de viitor, în cea de-a doua se prea poate să pui pe picioare ori să dezvolți o afacere cu cineva.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

La fel ca Berbecii, și Taurii vor fi protagoniștii celui mai mare eveniment astral al anului 2018, respectiv Uranus va poposi în domiciliu lor pe data de 15 Mai 2018. Asta înseamnă că Taurii vor primi provocarea schimbării, iar în următorii 7 ani, cât va sta aici Uranus, vor simți dorința de independență, libertate, vor avea forță de muncă și optimism.

Taurii vor fi motivați să reușească în carieră, să se afirme în societate, iar unii dintre ei chiar vor reuși.

Acest sector de viață rămâne și în 2018 unul de interes pentru tine. Ai ocazia să consolidezi ceea ce ai realizat în 2017, motiv pentru care nu te poți relaxa prea mult. Financiar v-ați tot gândit în ultimii ani să inițiați ceva pe cont propriu, iar acum este momentul să treceți la treabă. Uranus va fi de partea voastră.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)  

Gemenii vor avea parte de multe provocări, dar și surprize, la locul de muncă. Intrarea lui Uranus pe 15 mai în Gemeni îi trezi pe nativii acestei zodii la realitate. Se spune că Gemenii vor aduce schimbarea în lume, în următorii ani. Ei vor analiza, vor pune lucrurile cap la cap, vor trage concluzii, vor extrage esența din tot ceea ce fac, iar în cele din urmă, vor deveni motorul schimbării în lume.

2018 este un an plin cu realizări în special la locul de muncă. Veți primi recunoaștere socială, răsplată financiară, imagine și recomandare.

RAC (21 iunie – 22 iulie) 

Racii vor avea un an bun, în special din punct de vedere financiar. La începutul anului este momentul să ceară o mărire de salariu, deoarece tot ce inițializează acum se va materializa până în lunile Iulie-August.

Finele anului 2018 va constitui un nou început pentru nativii Rac, deoarece Nodul Nord va intra în domiciliul vostru în luna Noiembrie, iar de aici, timp de 18 luni, va face ca tot ceea ce gândiți să se materializeze. Rezultatele acțiunilor voastre vor fi vizibile, iar transformările produse spectaculoase.

Banii vor fi atrași de nativii din zodia Rac în 2018. Tot ceea ce se construiește din primele luni ale anului se va materializa în vară, odată cu noile perspective care se vor așterne în fața nativilor Rac.

Astfel, ideal ar fi să vă faceți un plan începând cu 1 ianuarie 2018, pentru a valorifica la maximum acest an.

LEU (23 iulie – 22 august)

Leii vor continua în noul an ceea ce au început în 2017, iar spre sfârșitul anului vor începe să culeagă roadele muncii lor. Însă, pentru asta, leii vor trebui să muncească mult peste program.

2018 va fi un an bun pentru nativii Leu din acest punct de vedere. Banii nu vor înceta să apară dacă veți încerca să gestionați mult mai eficient timpul și resursele de care dispuneți.

În plan profesional, apar oportunități de a urca în ierarhie. Încearcă să profiți de toate șansele care apar.

FECIOARĂ (22 august – 22 septembrie)

Fecioarele vor trece prin tot felul de stări contradictorii, de dezamăgiri, învinuiri și chiar de critici. Totuși, pe tot parcursul anului se vor construi oportunități de a călători în străinătate, fie cu studii, fie la muncă, situații care vor conduce la evitarea plafonării.

Pe plan profesional, nu se întrevede un an 2018 dificil pentru tine. Oportunități de a avansa în carieră vor apărea, șanse mai mici sau mai mari de câștig se vor ivi, semn că depinde doar de tine dacă vrei să realizezi ceva important.

În ceea ce privește banii, lucrurile în 2018 se vor menține pe linia de plutire, cu puține fluctuații.

BALANŢĂ (23 septembrie – 22 octombrie)

În 2018, nativii din zodia Balanței vor avea multe satisfacții financiare și totul le merge bine din acest punct de vedere. Sunt șanse mari ca primele eclipse ale anului, ce se vor constitui în lunile ianuarie-februarie, să vă aducă în viața sentimentală un nou partener, care să vă ofere lucrurile la care ați râvnit în decursul ultimilor șapte ani de zile.

Cariera va reprezenta și în acest an una dintre prioritățile tale. Se vor ivi multe oportunități să avansezi la locul de muncă, dar și să-ți suplimentezi bugetul.

Șefii vor fi mult mai îngăduitori cu voi, vor aprecia eforturile pe care le depuneți, iar asta se va observa și în portofel.

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astrele le vor fi favorabile Scorpionilor în 2018. Jupiter le va aduce glorie, statut social, reputație, recunoșterea meritelor și a muncii depuse în ultimii ani.

Intrarea lui Uranus în casa a VII-a va presupune pentru Scorpioni schimbarea unor concepții, va fi cazul să fiți mai sceptici în privința partenerului, a colaboratorilor, deoarece totul va fi mult mai suspicios, mult mai bănuitor, gelozia voastră va fi pusă la încercare.

Capitalul financiar aduce cele mai mari schimbări în 2018 pentru Scorpioni, sectoarele financiar și profesional reprezentând priorități pentru următorul an. Eforturile depuse nu vor fi în zadar, deși provocările vor fi numeroase.

Tot ceea ce vor iniția în acest an, din punct de vedere profesional, le va aduce satisfacții.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

2018 reprezintă pentru Scorpioni momentul să simtă că a venit timpul să se trezească la realitate. Tot ce ați învățat în ultimii ani se va dovedi acum de actualitate. Ceilalți vor avea nevoie de expertiza voastră, de ideile geniale pe care le elaborați și, nu în ultimul rând, de diplomația pe care o afișați în situații limită.

Eclipsele de la începutul anului vă vor propulsa în anumite poziții sociale, totul depinde însă de modul în care o să reușiți să convingeți anumite persoane să treacă de partea voastră.

2017 nu s-a remarcat în mod special la acest aspect, însă lucrurile se vor schimba în 2018. Poate că nu se vor arăta prea multe oportunități de a urca în ierarhia de la serviciu, dar cu siguranță ai putea ajunge să faci mai mulți bani decât acum. Nu trebuie decât să-ți propui acest lucru.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii vor avea parte de multă agitație în 2018. Mișcările astrale ale anului 2018 vă vor pune în fața unor noi curente ce țin de adaptare, aici și acum, deși sunteți mai conservatori. Încercați pe cât posibil să profitați de tot ceea ce primiți de la Univers. Diferența între voi și ceilalți va fi modul de adaptare și capacitatea de a anticipa ceea ce este de viitor.

Profesional, 2018 nu pare să te solicite la fel de mult ca anul precedent, dar nu vor lipsi oportunitățile de a demonstra de ce anume ești în stare. Șefii vă susțin în acest an, vă încurajează. Începutul anului 2018 este propice pentru a iniția noi proiecte, colaborări, investiții.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 19 februarie)

Vărsătorii sunt vedetele anului 2018, având Nodul Sud în domiciliu. Planeta guvernatoare va schimba semnul (Uranus intră în Taur pe 15 mai 2018) de unde va aduce o reformă în ceea ce înseamnă conceptul de cămin (aspectul renovării).

După câțiva ani în care sectorul profesional a fost lovit de tot felul de conjuncturi astrale tensionate, anul acesta pare să fie mai puțin încercat. Se va manifesta o dorință spre reformă, adoptarea unei noi viziuni, de a investi banii și de a genera abundență.

Capitolul financiar în 2018 pentru nativii Vărsător nu va pune probleme.

PEŞTI (19 februarie – 20 martie)

Pentru nativii din zodia Pești, anul 2018 va însemna multă muncă, dar și ceva bani în plus față de ultimii 7 ani. Uranus va lucra în favoarea voastră, în special dacă veți face călătorii în scop spiritual, dar și pentru a face bani.

Nativii Pești sunt cei mai favorizați din punct de vedere financiar. Tot ei vor avea parte de multă energie, putere de muncă, idei, oportunități și încrederea șefilor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii despre ce se va întâmpla în dragoste dar şi cu sănătatea fiecărei zodii pe portalul observator.tv