După înmormântare, secretele ascunse ale Israelei Vodovoz ies la iveală. Aceasta a ascuns 200.000 de euro, de fostul ei soţ…

Cuplul Liviu şi Israela Vodovoz a trecut de multe ori prin momente foarte dificile, iar viaţa lor a fost de multe ori afectată de deciziile luate de Liviu. Din câte o ştim pe Israela, aceasta avea o grijă deosebită pentru Liviu, chiar dacă nu era mulţumită de comportamentul lui. De frica lui Liviu, Israela Vodovoz se pare că a ascuns 200.000 de euro, de fostul ei soț, scriu cei de la antena3.ro

Israela Vodovoz a fost înmormântată în Israel, însă secretele din viața ei abia acum încep să iasă la iveală. Ea ar fi ascuns suma de 200.000 de euro de Liviu Arteni la un prieten de-al ei.

Israela Vodovoz i-ar fi dat unui bărbat suma de 200.000 de euro deoarece îi era frică ca Liviu Arteni să nu poată să se folosească de ei. Prietenul Israelei a explicat că imediat după nunta celor doi, Israela i-a dat să-i păstreze banii ca Liviu să nu-i cheltuie.

“Am văzut în ultimele zile în ce stadiu se află Liviu, Israelei nu i-ar fi plăcut să îl ştie aşa… Israela păstra bani şi în casă. La câţiva ani după nuntă m-a rugat să ţin la mine o anumită sumă de bani, la început mi-a fost teamă. O cunosc din 2000 pe Israela. Ea obişnuia să aibă în casă o rezervă de bani, cash. M-a rugat să îi ţin 200.000 de euro, eu i-am dat banii înapoi, apoi ei îi era frică să nu afle Liviu de ei, să nu rămână fără ei. Eu vreau să îl ajut pe Liviu să recupereze banii. Banii sunt ascunşi într-un loc sigur. O să îl sun pe Liviu după emisiune. Vreau ca Liviu să intre în posesia acestor bani”, a declarat apropiatul Israelei Vodovoz pentru Antena Stars.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul antena3.ro