A fost atacată în trafic de o “bestie” cu chip de om, ce a urmat este incredibil

Oricine poate fi victima unui atac pe stradă. În multe emisiuni de televiziune, am văzut organe de poliţie care ne învaţă tehnici esenţiale de apărare în cazul, în care suntem atacaţi pe stradă de un străin. Pe o autostradă din America, în timp ce se afla în drum spre facultate, s-a produs un incident în urma căruia s-a format un ambuteiaj.

Tânăra Chloe Knapton fiind prinsă în trafic, a recurs la oprirea maşinii la fel cum au făcut majoritatea şoferilor de pe autostradă. În acel moment incredibilul s-a produs, un şofer nervos a coborât din maşină şi s-a năpustit asupra tinerei ce aştepta cu nerăbdare descongestionarea traficului. Atacatorul avea în mână o sticlă, cu care a lovit-o violent pe Chloe, în urma căruia, aceasta s-a ales cu ambele buze sparte, nasul rupt şi dantura distrusă.

În câteva fracţiuni de secundă, chipul tinerei fete era mutilat complet, iar în urma rezistenţei opuse de victimă, aceasta a reuşit să scape, fiind transportată de urgenţă la spital, în urma unui apel telefonic dat de buna ei prietenă. Organele de poliţie, au deschis o anchetă şi au reuşit în cele din urmă, să prindă un suspect în vârstă de 37 de ani, care acum este cercetat pentru tentativă de omor. În imaginile de mai jos puteţi vedea fotografii cu tânăra având chipul mutilat de atacatorul de pe autostradă. Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoţional!

Inger de fata poza naspa 1

ga('create', 'UA-65459024-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');