Poliţia ne avertizează! Falşi poliţişti jefuiesc oameni de bună credinţă.

Imaginaţia hoţilor nu are limite. Metoda “falsului poliţist” a luat iarăşi amploare, acest lucru întâmplându-se datorită faptului că, hoţii nu mai au frică de nimeni. Hoţii se îmbracă în uniforme, au chiar şi legitimaţii destul de bine realizate, totul ca să pară cât mai credibil în faţa persoanelor ce urmează a fi jefuite. Conform celor de la România TV, un poliţist fals a fost descoperit de curând în timp ce fura telefoane mobile.

politisti 1

Acesta este autointitulat Chinezu’, are 38 de ani şi folosea o metodă inedită pentru a-i lăsa pe tineri fără telefoanele mobile. Astfel, intra în rândul adolescenţilor, le arăta o legitimaţie falsă şi sub pretextul că trebuie să le verifice telefoanele, le lua de la aceştia şi apoi se făcea nevăzut. O altă metodă este aceea care implică o regie din partea hoţilor şi anume, falşii poliţişti pun ochii pe cetăţeni străini şi sub pretextul unor percheziţii, merg în casa oamenilor confiscă televizoare şi calculatoare deoarece “erau furate”.

Aceştia iau aparatura electronică şi se fac nevăzuţi în cel mai scurt timp. Metoda este una cât se poate de meticulos pusă la punct, iar poliţiştilor adevăraţi le-au trebuit luni bune de zile pentru a ajunge în cele din urmă să-i prindă pe hoţi. Conform avertismentelor date de poliţişti, nu oricine are dreptul să ne ceară actele la control sau telefonul mobil, iar fiecare om este obligat să ceară legitimaţia poliţistului şi insigna pentru a fi verificate vizual de către fiecare cetăţean.

loading...