El este amantul perfect! Este din silicon şi costă 25.000 de dolari

Inventivitatea companiilor în privinţa „păpuşilor sexuale” a atins cotele maxime odată cu lansarea „amantului perfect”. Nu este o glumă de marketing, este chiar real şi se comercializează de câteva luni bune. Acest „amant perfect” are un preţ maxim de 25.000 de dolari. Este foarte arătos, nu poate înşela şi are în dotare 3 tipuri de penisuri (de la 16 la 28 de centimetri ).

Amantul perfect este realizat din silicon şi a fost creat de compania americană Sinthetis. Pe lângă faptul că este extrem de frumos, acesta nu are fiţe, nu oboseşte niciodată şi cel mai important, nu se opune plăcerilor tale sexuale. Amantul perfect imită la milimetru corpul bărbatului perfect, îi poţi alege fizionomia dorită, nuanţa culorii pielii, culoarea ochilor şi bineînţeles dimensiunea penisului. În acest moment statisticile arată că, peste 5000 de cetăţeni britanici au cumpărat acest „produs”, deoarece vor ca soţiile lor să nu meargă la alţi bărbaţi când ei sunt plecaţi de acasă pe perioade mai lungi de timp.

Amanţii cumpăraţi de britanici au 1,80 metri înălţime, au o greutate în de 50 de kilograme şi au costat în jur de 6.000 de dolari. Varianta cea mai scumpă are scheletul din titan, are 5 tonalităţi vocale, se încălzeşte şi poate să transpire, relatează recentnews.ro Varianta „full option” are un pachet de 3 penisuri, 3 perechi de ochi, păr pe piept şi la subraţ, două variante de cap şi tatuaje care pot fi îndepărtate dacă nu mai sunt pe placul doamnelor. Mobilitatea este extraordinar de bună şi poate să-şi schimbe nuanţa pielii în funcţie de cât de mult este excitată partenera. Şi doritorii din ţara noastră îşi pot cumpăra un astfel de „amant perfect” dacă accesează site-ul companiei americane.