Judecătoarea celor “7 VIOLATORI” este una de nota ZERO!

Nu este o glumă, cum nici cu viaţa infractorilor sau a victimelor nu te poţi juca. Este strigător la cer cum se descoperă lucruri şi fapte ce nu trebuiau niciodată date publicităţii. Astfel, Doamna “Judecătoare” care a reuşit performanţa de a-i elibera pe toţi cei 7 VIOLATORI, este pe bună dreptate un MAGISTRAT de NOTA ZERO!

Ne întrebam mereu, de ce toţi cei vinovaţi de teribilul viol au fost eliberaţi? pentru că Judecătoarea nu stăpâneşte BINE noţiunile de “drept”, ea realizând la examen organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, nota ZERO!!! Este o demonstraţie de logică, despre cum a reuşit Georgiana Moldovan, magistratul de la Judectoria Vaslui, să stabilească “performanţa” foarte “ruşinoasă” de a-i elibera pe toţi cei 7 violatori, conform evz.ro

“Nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza luării măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Boicu Ionuţ Bogdan, Rotaru Alin Dumitru şi Surleac Ioan, pentru aceşti inculpaţi fiind terminată cercetarea judecătorească”, a precizat judecătoarea în motivare.

În declaraţia de avere a judecătoarei există o rubrică în care aceasta a completat că, soţul ei ar fi încasat suma de 1000 de euro la alegerile din anul 2012, deoarece a fost preşedintele Biroului Electoral comunal din Văleni, exact localitatea de unde sunt cei şapte violatori.

loading...