Nostradamus ne avertizează: Ceva groaznic se va întâmpla pe 25 noiembrie

Pe Nostradamus nu l-am cunoscut niciunul dintre noi, dar de aflat despre catrenurile lui, toţi am citit şi auzit. Una dintre ultimile sale profeţii pentru sfâşitul de an 2016, ne înfioară pe toţi. Conform profetului, în anul 2016, omenirea va avea parte de conflicte militare, dezastre naturale, pandemii, iar în ultimile luni ale anului, un cutremur puternic va lovi Statele Unite Ale Americii şi totul va culmina cu distrugerea statului California, relatează româniatv.net

Mai bine spus, Nostradamus scrie un catren în care specifică faptul că, un „mare cutremur va lovi Lumea Nouă”, ceea ce ar însemna zona de vest a Americii, iar după cum se ştie, California se află de-a lungul celei mai active şi mai periculoase falii din lume. Conform scrierilor lui Nostradamus, seismul se va produce în perioada când planeta Mercur se va afla în Săgetător, iar planeta Saturn va fi ascunsă, ceea ce ar însemna conform astrologilor, ziua de 25 noiembrie 2016.

Pentru acest an, conform profetului, se va mai întâmpla o „erupţie” de mari proporţii a vulcanului Vezuviu, care va afecta foarte mult Italia. Important este că se va descoperi „elixirul longevităţii”, numai că oamenii nu se vor bucura pentru mult timp de el, deoarece o radiaţie solară va ajunge să „prăjească” Pământul. Specialiştii care se ocupă de descifrarea enigmelor din catrenele lui Nostradamus, ne avertizează că aproximativ 70% dintr profeţiile lui s-au adeverit, lucru care ar trebui să ne dea foarte mult de gândit nouă oamenilor.