Profeţie: Al treilea război mondial va începe din Rusia, iar pionul principal va fi România!

Nostradamus vorbeşte în celebrele sale catrene şi drespre România. Nimic nu este întâmplător, iar astăzi la graniţa României există un conflict care arde mocnit şi despre care încă nu se spun foarte multe. Într-unul dintre catrenele profetului, se regăsesc câteva versuri unde ţara noastră este specificată, scrie româniatv.net Conform scrierilor, România va avea un rol important la desclanşarea celui de-al treilea Război Mondial.

“Amas s’approche venant d’Esclavonie
L’Olestant vieux câte ruinera
Fort desolee vera să Romainie
Puis la grand flamme estaindre ne scaura”, a scris Nostradamus.

În traducere, conform jurnalul.ro.

“Din Rusia se apropie în masă…
Distrugătorul va ruina acel oraş,
Violenţa distruge “Românie” va suferi,
Astfel, flăcările Marelui Război ne mai putând fi oprite”.

Vlaicu Ionescu este un cunoscut decriptolog al profetului Nostradamus şi nu a putut face lumină în privinţa folosirii numelui de “România” în celebrul catren. De ce? Pentru că ţara noastră este scrisă “Romainie”, ceea ce ar însemna că s-a produs acolo o greşeală de scriere (ortografică ) sau nu este vorba despre ţara noastră.

Oricum ar fi, războiul va începe în Rusia, iar când o ţară vecină cu ea  ( România ), se va afla în sărăcie şi distrusă, atunci va începe adevăratul război. Se va dezlănţui iadul pe pământ şi nimeni nu îl va putea opri. Să nu uităm că multe ţări din jurul Rusiei sunt membre ale NATO, iar acest fapt este un motiv foarte serios pentru începerea unui conflict militar în această zonă a Europei.

loading...