Show-uri “sexy” cu Antonia şi Velea în concertele de la mare

Relaţia Velea şi Antonia a fost una destul de controversată, atunci la început. Acum când este OK, totul pare o normalitate… De-a lungul timpului, cei doi au fost la un moment dat, cel mai urmărit cuplu de către publicaţiile mondene. Au fost bârfiţi şi criticaţi, dar fanii i-au iubit mai mult ca oricând, iar dragostea acestora se vede oriunde ei apar.

Un prieten m-a sunat să-mi spună că a fost martorul unui show de excepţie realizat de Velea şi Antonia. Scena a fost doar a lor iar săruturile şi mângâierile nu au lipsit în timpul concertului. Mi-am adus aminte că “marketingul” are un rol important atunci când există precedentul Beyoncé şi Jay-Z, care îşi arătau relaţia de iubire în faţa a mii de spectatori, acestora crescându-le vânzările de albume atât de mult, încât au ieşit ani de zile pe primul loc în topul vâzărilor.

Show-ul sexy s-a realizat la Megadiscoteca Tineretului din Costineşti, cei doi oferindu-le spectatorilor îmbrăţişări pe scenă, săruturi pătimaşe şi momente în care s-au pipăit cât se poate de “decent”. În această vară, Antonia şi Velea sunt capul de afiş ai multor concerte din ţară şi de pe litoral, iar fanii îi aşteaptă nerăbdători sa-i vadă arătându-şi iubirea pe scenă.

loading...