Un militar de la Deveselu şi prietenii lui sunt acuzaţi de viol

Au violat o tânără tocmai când împlinea 18 ani. Au fost 4 prieteni, toţi nite îngâmfaţi şi s-au gândit că pot viola fără ca cineva să le facă nimic. Tânăra era din Caracal, a fost violată de 4 indivizi fără scrupule după care aceştia au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. După două luni de la incident, victima a fost nevoită să-i priveasca în faţă pe agresorii pentru prima dată. Ineditul este că, unul dintre ei era militar la Deveselu. Tânăra cere instanţei de judecată daune morale de 100 mii de euro. Militarul de la Deveselu se numeşte Răzvan Negreţ şi nu-şi venea a crede că procurorii au venit cu propunerea de reţinere.

“Aş fi vrut sa le spun multe, credeţi-mă, multe, dar m-am abişnuit. Stăteau în cameră, erau la doi paşi şi râdeau şi aveau o poftă de râs…”, spune mama victimei. Miercuri, fata violată s-a intâlnit pentru prima oară cu cei patru violatori. Asta după ce, mai bine de doua luni, suspecţii au fost cercetaţi în stare de libertate.

“Fata mea… vă daţi seama… Dimineaţă chiar credeam ca nu o sa reziste să stea până la sfârşit, dar atunci când am văzut că încep să iasă cu cătuşe la mâini, s-a mai liniştit. Fiica mea nu cred că şi-a revenit. Trebuie să treacă o vreme, e greu să iţi revii după aşa ceva“, mai spune mama victimei.

Catalin Stan, avocatul victimei a relatat:

“Vineri s-au recoltat probe ADN. Din cunoştinţele mele, rezultatul lor duce către cei patru, ca ei ar fi autorii violului. Persoana vătămată s-a constituit parte civila, cu suma de 100.000 de euro.”

La jumatatea lunii iunie, anul 2015, tânăra de 18 ani a fost siluită pe un câmp, în apropiere de Caracal, conform ştirileprotv.ro Prietena ei de 15 ani a fost sechestrată în maşină şi a văzut totul.

“Prima data mi-a dat un pumn în cap şi mi-a cerut să il desfac la pantalon. Nu am vrut şi a început să ţipe la mine, să mă jignească. Nu am avut ce sa fac, ca daca nu fac, tot ma omoara in bataie“, povesteste tanara cosmarul prin care a trecut.

După toate nenorocirile, cele două tinere au fost abandonate la intrarea în oraş. De acolo, au mers pe jos până acasă. Abia a doua zi victima le-a povestit părinţilor ce s-a întâmplat.

loading...

Cei patru violatori au fost arestaţi preventiv, miercuri noapte, de procurorii militari sub acuzaţia de viol. Până acum, niciunul dintre ei nu şi-a recunoscut fapta. Opinia publică aşteaptă cu nerăbdare soluţionarea acestui caz, toată lumea fiind curiosă dacă un militar de la Deveselu poate face puşcărie pentru un “minor” VIOL!