Traian Băsescu şi Elena Udrea făceau “nebunii amoroase” în biroul de la Cotroceni

Toată ţara a crezut la un moment dat că între Traian Băsescu şi Elena Udrea au existat partide de amor, cu toate că nimeni niciodată nu a confirmat acest lucru. Acum “Bomba Anului a Explodat” în privinţa relaţiei amoroase despre care toţi o bănuiam, scrie hotweek.ro

Fosta purtătoare de cuvânt a lui Traian Băsescu, Doamna Adriana Săftoiu, susţine în cartea sa „Cronici de la Cotroceni” că, în biroul de la Cotroceni se întâmplau şi partide de “amor incendiar” între cei doi protagonişti. Elena Udrea venea în biroul lui Traian Băsescu de câte ori dorea ea şi stătea acolo ore multe, până târziu în noapte, cu toate că oficialii preşedintelui plecau acasă pentru că li se termina programul de lucru.

Conform scrierilor Adrianei Săftoiu, Traian Băsescu făcea sex cu Elena Udrea chiar în biroul prezidenţial, iar Prima Doamna, Maria Băsescu, ar fi ştiut de “şedinţele fierbinţi” la care erau prezenţi doar cei doi amorezi. Potrivit acesteia, Traian Băsescu şi Elena Udrea se întâlneau câteodată şi în apartamentul din pădurea Băneasa.

Fosta purtătoare de cuvânt îşi aminteşte că Băsescu este un personaj foarte dificil, la care însă Elena Udrea avea acces oricând, dincolo de limitele protocolului. În urma dezvăluirilor apărute, Traian Băsescu şi Elena Udrea au reacţionat foarte dur, spunând despre Adriana Săftoiu că este lipsită de onoare, este invidioasă şi foarte o persoană frustrată.

loading...