Cea mai frumoasă “asasină” povesteşte despre orgiile sexuale ale VIP-urilor din Iaşi

Vameşi, patroni de firme, oameni politici şi medici, toţi tremură din cauza faptului că, cea mai frumoasă asasină a Iaşului i-a recunoscut în pozele puse la dispoziţie de către anchetatori. Mai multor VIP-uri li s-au deschis un dosar penal cu privire la fapte sexuale de corupere de minore. Martorul cheie în dosar este Alina Mihaela Horeanu, considerată pe bună dreptate cea mai frumoasă asasină din istoria ultimilor ani, a Iaşului.

Aceasta este cunoscută datorită faptului că, în luna februarie a anului 2007 şi-a ucis amantul ( omul de afaceri Daniel Mancaş ) şi i-a furat bijuteriile, maşina şi banii. După abominabila faptă, aceasta era în continuare chemată la petrecerile organizate în privat, iar cei care apelau la serviciile ei, încă nu ştiau de ce era în stare să facă aceasta “domnişoară” frumoasă. În luna aprilie a anului 2007, pe data de 28 s-a descoperit cadavrul omului de afaceri, iar atunci toate cunoştinţele ei au început să fie speriate despre ceea ce auziseră.

Problema era că, în interiorul grupului frecventat de aceasta, se aflau oameni din lumea bună a Iaşului precum medici, oameni politici, oameni de afaceri şi vameşi. Dosarul în care sunt relatate fapte de racolare de minore în vederea exploatării sexuale, a fost trimis pe masa judecătorilor înainte de sărbătoarea Crăciunului, conform botosaninews.ro. ALina Mihaela Horeanu, fiind martorul cheie în dosar, a recunoscut personajele care frecventau petrecerile organizate în vila luxoasă din Bârnova, unde îl găsim pe Victor Chirilă, actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, Vasile Puşcaşu, patronul firmei Unistil Iaşi, cea mai mare firmă de transport privat din judeţ şi proprietarul vilei, care era şi patronul celebrului restaurant “Familial” din localitate.

Alina a intrat în acest grup prin intermediul prietenei sale Irimia Florentina şi recunoşte că a întâlnit acolo, multe fete de şcoală generală şi de liceu. Fiind studentă la facultatea de economie, a povestit că nevoia de bani a împins-o să participe la petrecerile organizate în sistem privat. Din datele furnizate de poliţişti, gruparea era formată din 30 de fete care participau la petreceri, 16 dintre ele figurând ca părţi vătămate în dosar. Despre “relaţia specială” cu patronul Vasile Puşcaşu, Alina nu a dorit să dea mai multe amănunte.

loading...