Femeia care a presimţit moartea lui Iovan, crede că ştie unde este acum planorul căutat de toată lumea

Aproximativ 1500 de oameni fac parte din echipele de căutare ale pilotului Mircea Crăciun, care este dat dispărut de acum şase zile. Cineva susţine că poate şti răspunsul la întrebarea, unde se află bărbatul dispărut? Ea este clarvăzătoarea care a presimţit moartea  aviatorului Adrian Iovan. Zona de căutare a planorului declarat dispărut de şase zile a fost extinsă în ziua de luni în Harghita, Covasna şi Bacău. Pilotul este căutat de pompieri, salvamontişti, jandarmi, voluntari şi poliţişti, având în dotare 11 aeronave şi două drone care filmează zonele cele mai greu accesibile.

clarvazatoarea

Gălăţeanca Maria Ghiorghiu susţine că primeşte mereu informaţii de la Dumnezeu, iar ieri a declarat următoarele: “De joi încoace, se tot caută planorul dispărut prin munţii din împrejurimi. Astăzi după amiază, în timp ce mă odihneam puţin, mă gândeam la acest om care a dispărut de joi, cu tot cu al său planor. Şi chiar întrebam, aşa în gândul meu: “Doamne, unde o fi acest om? Dacă Tu voieşti, Doamne, Te rog din suflet, spune-mi unde este!”. În următorul moment din partea dreaptă s-au auzit doar două cuvinte: “Munţii Rodnei”. Ea susţine că planorul ar trebui căutat şi în Munţii Rodnei, scrie ediţia online spynews.ro

Pilotul Mircea Crăciun este considerat pe bună dreptate cel mai bun pilot de planor pe distanţe foarte lungi, el aflându-se în momentul dispariţiei, în pregătire pentru a depăşi recordul mondial de 1000 de kilometri în zbor liber. Planorul fusese închiriat de la o firmă din străinătate şi acum îl testa pentru prima dată după ce fusese asamblat. Maria Ghiorghiu are dovezi clare că a prezis moartea aviatorului Adrian Iovan. Conform datelor de atunci, este considerată cea mai interesantă premoniţie din cauza faptului că, femeia a postat pe blogul său următoarea viziune: “Un avion urmează a avea probleme grave la aripa dreaptă sus în aer!”. În afară de acestea, viziunea mai prevedea şi faptul că “Un avion mare avea culoarea în partea de sus gri-albă şi burta albastră până la bleu, avea botul mare, ca un trunchi de copac, şi se îndrepta spre Nord”.

avion iovan

loading...

Fiind considerată o coincidenţă, avionul condus de Adrian Iovan, avea culorile alb cu albastru şi se îndrepta spre Nord-Vest. Sfârşitul previziunii se referă la faptul că “pilotul făcea eforturi disperate ca să îndrepte avionul, dar acesta se înclină tot mai mult pe aripa dreaptă. Pilotul încerca să îl redreseze, dar avionul părea că îl bate vântul şi-l aruncă pe aripa dreaptă!” “Într-o zonă muntoasă, pierdea brusc din înălţime, coboară ca un bolovan şi se îndrepta ca o suliţă cu botul spre Pământ”. Cu toate că previziunile au fost foarte clare, toată lumea aşteaptă să vadă dacă şi ultima ei previziune se va adeveri.