Daniela Crudu declară: “Am făcut-o pentru bani şi nu îmi pare rău” – Galerie Foto!

Cine nu o cunoaşte pe Cruduţa? răspunsul la întrebare este uşor de dat, Toată Lumea! Cu mulţi ani în urmă, înainte de a deveni dansatoare şi asistentă TV, Daniele Crudu nu a avut o viaţă extraordinar de uşoară. Ea a dezvăluit pentru prosport.ro cum şi-a început cariera de dansatoare şi apoi de asistentă TV.

daniela 2

La vârsta de 13-14 ani se afla în îngrijirea tatălui ei. Acesta se străduia din răsputeri să le satisfacă toate plăcerile fiicelor sale, iar acestea să nu ducă lipsă de nimic. Într-o zi se afla pe terasa unui bar din Regie, aici Cruduţa a început să danseze ca “nebuna”, iar în scurt timp a fost remarcata de patronul terasei care i-a propus primul ei job de dansatoare. A acceptat pe loc făra să-şi dea seama de consecinţele pe viitor.

daniela 3

“Sincer, când mă gândesc la vremurile respective, nici nu imi dau seama cum de m-a angajat. Că eram penibilă, habar nu aveam eu ce înseamnă dansul, mă mişcam ca nebuna. Am făcut-o pentru bani şi nu îmi pare rău, aşa am câştigat primii bani. Mi-a plăcut, până la urmă mie îmi placea să dansez”, şi-a mai amintit Daniela Crudu.

daniela 4

loading...

daniela 5