Începe “goana” stundentelor care vor să plătească chiria cu “multă iubire”

Alooo! Suntem în România, fetele nu au bani şi sunt mulţi cei care nu se pricep să aibă o iubită normală sau nici nu încearcă. Site-urile de anunţuri abundă de “chirii” gratuite pentru stundentele care se oferă să facă şi muncă de menaj pentru a avea un loc de dormit. Nimic anormal şi totul LEGAL! Ce să spun, chiar sunt domni “bine” pe internet care sunt atât de binevoitori, încât sunt dispuşi să ofere cazare gratuită fetelor, dacă acestea sunt atente cu ei, făcându-le din când în când mici servicii de menaj.

ANUNŢ – ANUNŢ – ANUNŢ – ANUNŢ – ANUNŢ – ANUNŢ

anuntMajoritatea anunţurilor vizează doar eleve sau stundente venite din provincie şi care au o situaţie materială foarte precară. Condiţia de bază este aceea ca ele (chiriaşele) să fie foarte harnice. Dacă citeşti câteva anunţuri de acest fel şi îi suni pe aceşti “domni binevoitori”, îţi poţi face imediat o idee despre câţi de mulţi perverşi şi obsedaţi sexual pot fi pe centimetrul pătrat al calculatorului.

Unul scria:
“Apropo, e aşa cum aţi scris, totul e gratis, nu?
Gratis, dar implică menaj şi să ne cunoaştem mai bine.” (sursa: vice.com)

Cum poţi crede tu “domnişoară”, că un adult de 30-40 de ani caută tinere studente, oferindu-le un loc de cazare aşa “pe degeaba”? Problema cea mai mare este aceea că, acolo unde este “ofertă” există şi “cerere”, iar chiria este 100% plătită cu partide de sex, fapt ce ar trebui să fie pedepsit cu închisoarea, dar cine şi ce să mai calculeze, să depună plângere, etc… Organele de poliţie nu pot face nimic în acest sens, deoarece nu există plângeri concludente pentru astfel de fapte.

loading...