Un test de pe internet, te va surprinde cât de mult ţi se potriveşte.

Alege una dintre uşile pe care le vezi în pozele de mai jos

usa 1,2,3,4

usa 5,6,7,8

UŞA NUMĂRUL 1

Tânjeşti după o viaţă simplă, lipsită de griji. Eşti tăcut, îţi place singurătatea. Preferi să stai cu prietenii şi familia, nu ai mereu chef să cunoşti oameni noi. Vei avea parte de un viitor fericit, deoarece ştii ce ai şi nu te aventurezi după idei şi vise greu de atins. Singura problemă e să ai grijă să te implici şi în lucruri mai periculoase puţin, pentru că altfel rişti să te plictiseşti.

loading...

UŞA NUMĂRUL 2

Dacă ai ales uşa cu scările, îţi sunt destinate bogăţie şi funcţii înalte. Nu vei obţine aceste lucruri uşor, dar eşti o fire ambiţioasă, iar totul tinde să se aranjeze aşa cum trebuie pentru a-ţi facilita drumul spre câştiguri materiale. Continuă să speri, să lupţi şi să te bucuri de drumul pe care îl ai de parcurs.

UŞA NUMĂRUL 3

Eşti o fire aventuroasă, îţi place să rişti şi să te distrezi peste măsură. La tine nu e nimic plictisitor, pentru că ştii să profiţi la maxim de orice situaţie. Dacă nu vei avea grijă, pe viitor e posibil să regreţi unele decizii pe care le-ai luat în grabă. Fii mai atent cu vorbele pe care le arunci sau cu acţiunile pe care le întreprinzi fără să analizezi situaţia înainte.

UŞA NUMĂRUL 4

Roşul simbolizează înflăcărare, putere. Eşti un luptător, eşti corect şi încrezător. Vei avea parte de un viitor glorios, în care vei obţine tot ce ţi-ai propus, cu condiţia să nu renunţi la principiile tale.

UŞA NUMĂRUL 5

Nu ai avut parte de o viaţă prea liniştită şi tânjeşti după calm, după oameni buni, după situaţii în care să nu fii mereu în centrul atenţie, să nu fii mereu găsit ţap ispăşitor. Nu îţi face griji. Lucrurile se vor aşeza. La un moment dat în viaţă, vei privi înapoi şi vei zâmbi amintindu-ţi de toate aventurile, plăcute sau nu, prin care ai trecut în tinereţe.

UŞA NUMĂRUL 6

Nu mai ai speranţe. Eşti deprimat şi parcă totul e negru. Aminteşte-ţi că lucrurile nu au fost mereu aşa şi că trebuie să găseşti în tine forţa de a merge mai departe. Din păcate, firea ta nu te va lăsa să fii complet fericit, orice s-ar întâmpla, de aceea încearcă să-ţi impui mereu să vezi şi partea pozitivă a lucrurilor. Ai în tine forţa de a merge mai departe, orice ar fi.

UŞA NUMĂRUL 7

Eşti calm, calculat, ai avut parte de o viaţă liniştită dar… viitorul te dă peste cap. Vei fi zdruncinat de tot felul de întîmplări care îşi vor schimba perspectiva asupra vieţii. Nu uita însă cine eşti de fapt şi rezolvă totul cu eleganţă. Lucrurile vor fi bine în final, dar vei avea ceva de furcă şi reuşeşti doar dacă ştii să gestionezi totul fără a te lăsa influenţat de alţii.

UŞA NUMĂRUL 8

Eşti curios şi băgăcios şi nici bârfele nu îţi displac. Nu e tocmai bine ce faci şi nici foarte sănătos, dar vei avea de câştigat. Continuă să te bagi unde nu-ţi fierbe oala, în limita decenţei, iar roadele nu vor întârzia să apară. Sursă articol