Daniela Crudu sedusă de un italian. Galerie Foto.

După ce a ieşit din controversata relaţie cu Nilă şi a dat cu sumbsemnatul în cunoscutul dosar de proxenetism, Danielei Crudu i-a revenit zâmbetul pe buze. Aceasta a găsit din nou “iubirea adevărată” în persoana unui italian stabilit în România de ani de zile, care este asociat al unei firme de construcţii din Bucureşti. Cruduţa este “Burlăciţa”, iar 12 bărbaţi foarte frumoşi şi potenţi financiar se chinuie să o atragă în mrejele lor.

cruduta

Bărbaţii au fost atent selecţionaţi de către producătorii show-lui, iar aceştia au copleşit-o pe Cruduţa cu grămezi de cadouri, care de care mai scumpe. Dintre cei 12 masculi feroce, doar unul i-a căzut cu tronc “Burlăciţei”, acesta fiind un crai în adevăratul sens al cuvântului, fiind cunoscut pentru cele trei foste căsătorii, pentru nestatornicia în amor dar şi pentru cele trei fetiţe care au rezultat în urma căsătoriilor din trecut. Se pare că până în acest moment, cel privilegiat şi posibil câştigător este Pietro Summa, un italian în vârstă 36 de ani, născut şi crescut în localitatea Potenza, scrie libertatea.ro

daniela

Daniela Crudu se pare că îi convine relaţia cu Pietro, deoarece îi poate asigura o viaţă confortabilă după terminarea emisiunii. Pietro Summa este un începător în showbiz, fiind foarte pasionat de muzică, acesta dorind să se lanseze în muzica de club cu un nou CD. Gurile rele spun că Daniela Crudu ar fi numai bună de promovarea noului proiect şi cam acesta ar fi motivul real pentru care italianul “aruncă” în Cruduţa cu cadouri scumpe.

loading...

Noutatea relaţiei ar fi aceea că, italianul nu a fost niciodată căsători religios, iar Daniela doreşte foarte mult acest lucru. Majoritatea colegilor de la Antena 1 fac glume pe seama relaţiei Cruduţei cu italianul, sfătuind-o să se “protejeze” pentru a nu păţi ca şi Andreea Mantea, care în urma emisiunii a rămas gravidă, astăzi fiind o mamicuţa singură dar fericită de realizarea ei.  Sursă articol.