Dezastrul cu Rosenborg lasă Steaua fără 8 milioane de euro. Declaraţii uluitoare…

Gigi Becali nu mai baga bani în echipa sa de suflet, Steaua. Îi trebuie aproximativ 1 milion de euro pe lună şi nu este de acord să mai finanţeze eşecurile jucătorilor. După 11 calificări consecutive în grupele UEFA, din acest sezon, FCSB nu va mai încasa banii care veneau de la forul de la Nyon. La nervi, Gigi becali a dezvăluit că are pregătit un plan bine pus la punct, care prevede în principal vinderea celor mai buni fotbalişti şi înjumătăţirea salariului angajaţilor.

La salariile fotbaliştilor nu poate să umble deoarece acestea sunt sub contract. Finanţatorul a explicat pentru Sport.ro următoarele:
1- Salarii tăiate doar la angajaţi, nu şi la fotbalişti “Deja l-am sunat pe Vali (Argăseală), i-am zis să vină mâine cu lista de salarii. Vor pleca doi-trei jucători, vom scădea salariile. Contabilul are acum 10.000 de euro, îi fac 5.000 de euro. Argăseală – 10.000, îi fac 5.000. Şi tot aşa. La jucători n-am ce să le fac, pentru că ei au contract. 2- S-a hotărât ce jucători vor fi daţi afară: Tade – liber, Tahar – liber.

Mai tăiem din salarii, ca să putem să ne încadrăm în cele şapte milioane de euro pe care le mai aveam. Trebuie să renunţ la nişte jucători ca să pot rezista, scris adevarul.ro Lui Vali (Argăseală) i-am zis aşa: „Dacă vine cineva să-mi dea 50.000 de euro pe Tade, spune-i că nu-i vreau. Îl dau gratis“. Tahar e prea firav, de ce să-i dau banii ăia? Vor pleca doi-trei jucători, scădeam salariile. Eu sunt vinovat, eu l-am adus pe Tade. Lui Mirel (n.r. – Rădoi) n-ai ce să-i reproşezi, el l-a adus pe Hamroun şi e cel mai bun din univers.

Eu îmi asum transferurile, mi le asum. 3- Vinde tot ce are Steaua mai bun. Din ce am văzut astăzi, cred că pot să-l vând pe Stanciu. Pe Popa am cerut două milioane de euro, dar cred că îl dau pe un milion. Mai cred că pot să iau ceva bani pe Chipciu. E totuşi jucător de naţională, o să meargă şi la Euro. Şi pe Varela îl mai dau. Am avut ofertă de trei milioane de euro, dar nu l-am dat. Acum o să-l dau.” 4- Va mai ţine Steaua un an “Mai ţin Steaua un an, pentru că eu cred că vom lua campionatul la pas. Mai am 7 milioane de euro şi mai putem să stăm un an de zile cu ce mai avem din televizări.

Trebuie să renunţ, că nu am bani. Alta era situaţia dacă intram în grupele Ligii Europa. Încasam vreo 7-8 milioane de euro. Bine, nu mă dau aşa eu uşor bătut. Spun şi eu aşa la nervi. La Steaua s-a întâmplat o minune că nu suntem în insolvenţă. Că ne-am calificat în grupele Ligii Campionilor, am mai vândut jucători cu 6-7 milioane de euro. Altfel, de unde? Dar nu abandonez Steaua aşa uşor. 5- A stabilit în ce condiţii ar ceda Steaua” Eu nu cred că ne putem califica la anul în Liga Campionilor. Şi dacă nu ne calificăm, eu bani de la mine nu mai dau.

loading...

O dau la suporteri, o dau la Armată, o dau la jurnalişti. Eu nu mai pot să mai dau un milion de euro pe lună. Nu mai pot să ţin Steaua. Eu o cedez, dar o ia cineva. Dacă o dau, o dau cu o condiţie, să iau eu banii pe jucători. Sunt obligat eu să dau bani la Steaua? Cine credeţi că e idiotul care să dea un milion de euro pe lună? Şi, în al doilea rînd, trebuie să fie şi prost să-l dea. 6 – A nominalizat vinovatul principal pentru eşecul cu Rosenborg – Mirel (Rădoi) i-a zis de 100 de ori lui Muniru să nu dribleze. «Băi Muniru, nu mai dribla! Muniru, nu mai dribla! Băi, ce nu înţelegi!?», îi tot zicea. Din cauza lui s-a rupt meciul la primul goL. A fost ca Papp cu Partizan.Ne-a mâncat meciul.

7- A dezvăluit ce va face Rădoi – Eu am vorbit cu Mirel şi mi-a promis să nu ia o decizie pripită după un meci. Aşa mi-a promis.” “La greşeala lui Muniru am luat primul gol şi asta s-a întâmplat. La 0-2 credeam în calificare, la 0-3 nu mai credeam. În urma celor declarate suporteri şi pentru că a apărut pe lista celor ce vor fi înlocuiţi, Mirel Rădoi şi-a dat demisia şi nu mai doreşte să antreneze Steaua, cu toate că patronul nu este de acord. Decizia a fost luată în această dimineaţa şi toţi jucătorii au fost anunţaţi. Sursă Articol.