În vizită la “Groapa Sinucigaşilor” a fotografiat o fantomă. Galerie Foto!

Avea impresia că îl priveşte cineva, a fotografiat şi era o “fantomă”

Un turist era în trecere prin parcul Goomburra, Toowoomba din Australia şi a ajuns să fotografieze o fantomă. Zona unde se afla era cunoscută ca fiind “groapa sinucigaşilor”, acolo foarte mulţi oameni au ales să-şi pună capăt zilelor. Bărbatul era în trecere şi a avut impresia că cineva îl urmăreşte cu privirea, dar nu era nimeni. Pentru că era nedumirit a realizat câteva fotografii. În urma analizei pozelor a observat că într-una din poze se vedea foarte bine silueta unui bărbat, australianul fiind convins că a fotografiat o “fantomă”. Poza realizată de acesta a fost trimisă pe Internet unui grup care se ocupă de cercetarea fenomenelor paranormale, aceştia concluzionând că poza este 100% reală, eliminându-se posibilitatea unei trucări.

FANTOMA_01

Şi la noi în ţara există locuri bântuite de fantome, multe dintre acestea fiind chiar foarte cunoscute de către mulţi dintre noi.

Fantomele din Palatul Parlamentului,

loading...

Imediat după anul 2000, cei care fac parte din personalul Palatului Parlamentului din Bucureşti, au avut curajul să vorbească pentru prima dată despre stafiile care apar noaptea pe coridoarele uriaşei clădiri, fluieră pe holuri, declanşează sistemele de securitate de la porţile de acces, rup sigiliile şi chiar se interesează despre meniurile care se servesc în restaurant. Mulţi dintre salariaţii din personalul auxiliar sunt pe deplin convinşi că nu de puţine ori au vorbit chiar cu fantomele şi nu cu oameni reali.

Povestea fantomei de la Hotelul Cişmigiu din Bucureşti

mireasa 1

Există o poveste interesantră şi aici, se crede că o elevă ar fi căzut accidental în puţul liftului, aceasta murind după trei ore de chin. Sunt multe nopţi în care cei care sunt la serviciu, aud foarte clar ţipetele de agonie ale fantomei, fiind convinşi că povestea este oarecum reală.

Fantoma miresei din Pădurea Radovan

fantoma20

Există un loc numit Drumul European 79, care trece prin Pădurea Radovan. Aici, de-a lungul anilor s-au întâmplat foarte multe accidente rutiere, deoarece “fantoma miresei” le sare în faţă şoferilor aflaţi în trafic şi îi sperie. Se povesteşte că locul este bântuit de fantoma unei mirese care s-a spânzurat aici în noaptea nunţii, cu 60 de ani în urmă. Sursă articol.