Anunţul INCREDIBIL făcut de NASA! Am găsit o STATUIE pe LUNĂ reprezentând un ÎNGER! Foto şi Video.

Odată cu trecerea anilor, tot mai multe secrete ne sunt dezvăluite de oficialităţile americane. Un geolog american care lucrează pentru NASA, a făcut în urmă cu ceva timp un anunţ extraordinar:

statueta 1

“Apollo 11 a găsit o statuie veche de 200.000 de ani pe LUNA”

Doctorul Charles Morris a descoperit într-o rocă lunară ce a fost adusă de astronauţii misiunii Apollo 11 pe Pământ, o statuetă veche de aproximativ 200.000 de ani. Conform celor scrise de site-ului ufosightingsdaily.com, statueta găsită are o înălţime de 25 de centimetri şi reprezintă o femeie cu aripi şi părul lung.

“Implicaţiile acestei figurine sunt absolut uluitoare. Acest lucru înseamnă că, odată, Luna a avut o atmosferă care să conducă la viaţă. Mai mult, a fost casa unei sofisticate rase de oameni, cu un simţ foarte rafinat al frumuseţii”,

a ţinut să precizeze Dr. Charles scrie evz.ro

Cei de la NASA, au această statuie încă din anul 1969, momentul în care a fost adusă pe Pământ într-o rocă găsită pe Lună. În urma analizelor chimice de laborator, geologul american a estimat că statuia ar avea o vechime de aproximativ 200.000 de ani.

loading...

„Artefactul a fost o informaţie comună pentru membrii NASA, dar funcţionarii superiori au păstrat-o ascunsă de frica unui efect de panică la nivel mondial”,

a mai precizat geologul american. Imaginile cu statueta au creat o ISTERIE mondială şi sunt incredibile!